Šíp.deník.cz

Hlaváčová a Munzar: Náš PRVNÍ SEX byl ze slušnosti!

Hlaváčová si manželství s Munzarem nemůže vynachválit. O sex v jejich vztahu prý ale nikdy příliš nešlo.
Hlaváčová si manželství s Munzarem nemůže vynachválit. O sex v jejich vztahu prý ale nikdy příliš nešlo.
Zdroj: Archiv
Sdílej článek:

Herečka Jana Hlaváčová (71) otevřeně promluvila o manželství s Luďkem Munzarem (77). V pořadu České televize s názvem Neobyčejné životy řekla, že její manžel je úžasný člověk, a poodkryla tajemství jejich sexuálního života!

„V našem vztahu nešlo o sex, ten přišel až mnohem později. Byli jsme si jako lidé velmi blízcí. Sex u nás byl v podstatě ze slušnosti,“ řekla herečka, jejíž rejstřík rolí sahá od tragických hrdinek po laskavé maminky i babičky až ke tvrdým a neústupným ženám. A svého manžela nedokázala přestat chválit.
„Začalo to přátelstvím a skončilo manželstvím. Luděk je úžasný manžel,“ usmívala se Hlaváčová, která je vdaná podruhé. Jejím prvním manželem byl herec Jiří Michný, přičemž s Munzarem se Hlaváčová na jevišti Národního divadla seznámila až delší dobu po předčasné smrti Michného. „Prvně mě zaujal, když hrál Merkucia. To ale zdaleka ještě nebyl můj manžel. Taky jsem ho obdivovala jako Dona Juana, celý v černém, chlap jako břitva,“ vzpomíná s úsměvem Hlaváčová.

Ta také prozradila, jaký měli s manželem recept na spokojený vztah. Byl jednoduchý – v práci vystupovali manželé jako dva úplně cizí lidé. „Práci od soukromí jsme vždy oddělovali,“ vysvětlila Hlaváčová. Problém v tom ani jeden z nich nikdy neviděl. Naopak. Společné projekty vždy vyhledávali. A to až do chvíle, než Munzar ze zdravotních důvodů s hereckou profesí skončil.

(rš, jn)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů