Šíp.deník.cz

Honza Nedvěd: Válí se u televize, Pavlínka dře!

 Nedvěd jen odpočívá uvnitř chaty.
Nedvěd jen odpočívá uvnitř chaty.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Po letech se Honza Nedvěd (64) konečně dočkal vytoužené chaty u řeky Sázavy. Ale pozor! Kytara a ohníčky se rozhodně nekonají. Nedvěd si koupil satelit a celé dny proleží u televize. Na chatě a zahradě maká jen jeho partnerka Pavlínka (29)!

Písničkář Honza Nedvěd se na svoji chatu určitě moc těšil. Vždyť krajina kolem řeky Sázavy vždy byla pro něj a pro jeho bratra Františka rájem. Honza ale dlouho neměl na stavbu peníze, o které dříve přišel.

Nakonec se mu ale finance podařilo dát do kupy a teď nedaleko Benešova stojí sice malá, ale roztomilá chata. Pokud by si ale někdo myslel, že si Honza Nedvěd vezme do ruky nářadí a bude své sídlo a zahradu opečovávat, nebo snad dokonce že si sedne s kytarou na verandu a celý den si bude pobrukovat své písničky, byl by na omylu.

Zatím to u Nedvěda, který s trampskými hity kdysi vyprodal Strahov, vypadá úplně jinak. Jako jediná z místní osady se právě jeho chata může pyšnit satelitem. Písničkář asi nedá na televizi dopustit. A nasvědčuje tomu i jeho chování na venkově.

Ani potomka jí nedá

Šíp sledoval Nedvědovu chatu několik dní po sobě a písničkář z ní ani jednou nevyšel ven. Zato jeho mladou přítelkyni Pavlínku bylo vidět stále. Jednou přitáhla těžký nákup, který šla nejspíš pěšky nakoupit do místního koloniálu, přesto že Nedvěd vlastní auto. Nedlouho poté zalévala sama celou zahrádku, hned nato uklízela v chatě, ze které vynesla pytel s odpadky. „Ano, víme, že tu má chatu, ale moc ho tu nevídáme. Jen tu jeho mladou,“ řekli Šípu Nedvědovi sousedé.

Těžko říci, jestli Nedvěd do neustálé práce Pavlínku nutí, nebo ji dělá dobrovolně. Je totiž dost možné, že po tolika letech strávených s ním se už notně nudí a práce a hraní se psem je pro ni jedinou zábavou. Nedvěd totiž Pavlínce ani nechce darovat potomka, protože už je prý moc starý. A tak jí asi nezbývá nic jiného než skákat kolem svého přítele a starat se o chatu, která se nyní stala Nedvědovým útočištěm.

(red)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů