Šíp.deník.cz

Horké nůžky: Vyzkoušeli jsme!

modelka Klára Medková
modelka Klára Medková
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

S modelkou Klárou Medkovou jsme vyzkoušeli zajímavou novinku – tak zvané horké nůžky, které dopomohou vlasům k většímu objemu a zbaví nás roztřepených konečků. Podívejte se sami!

Znáte to určitě také. Ráno se probudíte a vaše vlasy jsou unavené, poškozené. Nezbývá tak nic jiného než absolvovat klasický kolotoč. Umýt si hlavu, vmasírovat kondicionér a pak zápasit s fénem nebo se žehličkou. Jenže konečky zůstávají stále roztřepené. Co s tím? Řešení existuje. Na trhu se objevila super novinka, tzv. „horké nůžky“. Tento nástroj dopomůže jemným vlasům k většímu objemu, zplihlé kadeře ozdraví a vrátí jim lesk. Zastřižením pomocí horkých nůžek se vlasy okamžitě regenerují a jejich následná úprava je snazší. A po zkrepatělých konečcích vám nezbude ani památky!Jak je vidět, horké nůžky a keratinová kúra vlasy ozdravily a zároveň narovnaly. Toto ošetření modelce vydrží několik měsíců.

Před

Jako modelka měla Klára Medková vlasy velmi unavené a konečky od časté úpravy značně poničené. Unikátní spojení horkých nůžek a brazilského keratinu si vyzkoušela ve vlasovém studiu Vörös.

Prvním krokem k ozdravení vlasů byla aplikace brazilského keratinu. Poničené konečky ovšem definitivně zachrání až pečlivý prostřih horkými nůžkami.

1.

Před samotným zastřiháváním horkými nůžkami je nutné vlasy důkladně vyžehlit šetrnou žehličkou. Žehlí se jedním tahem pramen po prameni.

2.

Když jsou vlasy dokonale vyžehleny, přijde zastřihávání horkými nůžkami. V případě modelky Kláry byly nahřáty na 130 stupňů Celsia.

3.

Kadeře se postupně zastřihávají po stranách a na konečcích. Díky horkým nůžkám dochází k jejich okamžité regeneraci. Na první pohled je patrný i vysoký lesk vlasů.

4.

Jak je vidět, vlasy jsou díky prostřihu horkými nůžkami jako nové. Navíc modelka nebude mít s jejich následnou úpravou téměř žádnou práci.

5.

Horké nůžky značky Jaguar se zapojí do zásuvky a jejich teplota se nastaví podle kvality vlasů. Klářiny kadeře se zastřihávaly při teplotě 130 stupňů Celsia.

#nahled|https://g.denik.cz/56/4f/hnvj7_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/4f/hnvj7.jpg|Horké nůžky značky Jaguar se zapojí do zásuvky a jejich teplota se nastaví podle kvality vlasů. Klářiny kadeře se zastřihávaly při teplotě 130 stupňů Celsia.#

Kosmetické novinky

Tónovací mléko Charlotte Island

Ať už se z jakéhokoli důvodu odmítáte opalovat anebo máte zákaz slunění od kožního lékaře, a přesto chcete mít opálenou tvář i tělo, jistě patří mezi vaše pomocníky samoopalovací krémy. Právě tónovací mléko Charlotte Island je novinkou značky LUSH. Obsahuje nálev z bio citronů, gel z bio aloe vera a bio kakaové máslo. Dále pak heřmánek, silice z violky a nálev z papáje.
Cena 100 ml: 235 Kč

Zdravé opalování

Sun milk sprej a balzám

Voděodolné zvláčňující mléko na opalování s betakarotenem a máslem karité.
Cena 200 ml: 189,90

Zvláčňující regenerační balzám po opalování je sametově jemný, obsahuje D-panthenol, který pokožku zklidňuje a hydratuje. Avokádový olej a vitamin E zabraňují stárnutí pleti a působí protizánětlivě.
Cena 200 ml: 109,90 Kč

Sprchový gel po opalování

Revoluční novinka v podobě sprchového gelu s exotickou vůní vanilky a kokosu podporuje přirozenou ochranu pokožky. Navíc fixuje a prodlužuje opálení.
Cena 250 ml: 69 Kč

(jan)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů