Šíp.deník.cz

Hudebník Ondřej Havelka: Žije z firemních večírků!

Hudebník Ondřej Havelka
Hudebník Ondřej Havelka
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Hudebník a režisér v jedné osobě Ondřej Havelka (56) se netají tím, že vždy toužil být rentiér. Mít na kontě miliony, vlastnit nemovitosti a zabezpečit si tak život. To se mu ale zatím nepodařilo. A jediné co mu tak zbývá, čekat až si ho někdo objedná na placený večírek…

Havelka vytvořil model slušného, nesmělého mládence, který si drží dodnes. I přesto o něm média píší minimálně a někteří jeho fanoušci mají pocit, že zmizel s povrchu zemského.

Kdysi herec, spíše hudebník a především frontman skupiny Melody Makers se rád drží v ústraní, přiznal ale, že vždy toužil být rentiér.

„Je to tak. Čím dál víc je mi ale jasné, že se mi to už nesplní. Tuhle myšlenku jsem začal šířit v době, kdy to za daných okolností byla úplná chiméra,“ přiznal herec. A sám si je vědom, že jeho sen patrně zůstane jen snem.

Havelka kromě občasné režie divadelních her, spoléhá na koncertování. A to také není zrovna slavné! „Vycházím z toho, že se i nadále budu muset živit prací. Ale věřím, že to bude práce, která mě bude bavit. Nejvíce koncertů, firemních večírků je před Vánocemi. To hrajeme skoro denně, ale jak přijde leden, je to pochopitelně slabší. Přes léto nehrajeme vůbec. Když to vezmu průměrně, odehrajeme v měsíci tak deset vystoupení,“ bilancoval.

Sám Ondřej Havelka dnes ale téměř s jistotou ví, že rentiérský sen se s přibývajícím věkem rozplývá více a více jako pára nad hrncem… Zhruba před rokem navíc prodělal komplikovanou operaci kyčle, kdy mu lékaři prováděli totální endoprotézu!

Rudolf Šindelář

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů