Šíp.deník.cz

Iva Hüttnerová: Z hor jsem se vrátila v pytli

Hüttnerová má trojnásobnou zlomeninu kotníku.
Hüttnerová má trojnásobnou zlomeninu kotníku.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Oblíbená herečka amalířka skončila na vozíku. Může za to úraz, trojnásobná zlomenina kotníku, který si přivodila na horách.

„Vůbec nelyžuji alyže nenávidím,“ řekla nám rozhořčeně Hüttnerová (62), když jsme se jí zeptali, za jaký sportovní výkon tak krutě zaplatila. „Chtěla jsem jen dát celou rodinu dohromady, abych si ji užila. To se jinak těžko povede, ale všichni na rozdíl ode mě lyže milují, atak jsem si řekla, překvapím je, azařídila jsem pro nás týdenní pobyt vKrkonoších,“ popisovala. „Představovala jsem si, jak děti, vnoučata amůj manžel budou přes den na sjezdovce avečer posedíme vteple uněčeho dobrého. Hned první den jsem ale uklouzla na schodech abylo po všem. ZVýrovky, kde jsme se ubytovali, mě vezli záchranáři ve vaku, protože auto tam nevyjelo, kolik napadlo sněhu. Tak jsem se dokonce svezla ina těch lyžích,“ líčí Iva, teď už shumorem, nenadálý konec dovolené.

Navzdory zranění nevynechala návštěvu oblíbených farmářských trhů, kde jsme ji potkali. Přivezl ji sem manžel Petr Mändl adcera Klára, aby se podívala, co mají její oblíbení prodejci po dlouhé zimě dobrého. Dost možná že vozík se stane ivítaným zpestřením její seriálové role oOrdinaci vrůžové zahradě, kde hraje bezdomovkyni. Jak se říká, všechno špatné pro něco dobré.

Dost času má teď Iva na malování akdoví, možná na obrázcích za čas nějakou paní na vozíčku zaznamenáme, protože jejich autorka se snadsázkou sobě vlastní tu atam na některém jako stárnoucí obrýlená tetka zpodobní.

(dk)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů