Šíp.deník.cz

Ivana Gottová: Bojí se konkurence?

Ivana přesně ví, co je pro její děti i manžela nejlepší.
Ivana přesně ví, co je pro její děti i manžela nejlepší.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Zdá se, že si Ivana Gottová (34) tvrdě brání své území na Bertramce. Jak jinak si vysvětlit, že se ihned po jejím nástupu do televize místo mladých chůviček vjejím domě objevila postarší paní, ukteré rozhodně nehrozí, že by se za ní slavík začal otáčet? Začala sesnad paní domu obávat osvé hvězdné manželství sKarlem Gottem (71)?

Dlouhá léta Ivance Gottové stačilo bydlet na Bertramce, starat se osvého manžela apozději odvě roztomilé dcery. Po čase ale bývalé asistence zahraničních hvězd amanažerce divadla začala chybět práce, aproto se rozhodla přijmout nabídku televize Prima na moderování pořadu ocelebritách.

#nahled|https://g.denik.cz/56/d3/gbsk1_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/d3/gbsk1.jpg|Karel nechává starosti o zaměstnance na Bertramce na své ženě Ivaně.#

Svůj dům, ve kterém od té doby nechává zlatého slavíka osamotě, ale rozhodně nenechává bez dozoru. ZBertramky vsoučasné době zmizely obě mladé chůvy jejích holčiček, půvabná tmavovlasá Češka iexotická Filipínka anahradila je postarší paní, která svým lehce zanedbaným vzhledem rozhodně nezapadá do pohádkového života za zdmi luxusní vily.

Česká chůva

Byla snad důvodem pro přijetí starší chůvy Ivanina nespokojenost smladými děvčaty? Obě její dcery své „tety“ milovaly aani zjejich chování se rozhodně nedala vyčíst laxnost nebo nezodpovědný přístup kdětem. Mnohem schůdnějším důvodem se tedy zdá být Ivanina snaha nenechat během svého pracovního vytížení manžela samotného smladými dívkami. Zřejmě se bojí, že by časem mohly svou jiskrou stále čiperného Karla, který od mládí neskrýval svou náklonnost kženám, okouzlit. OIvanině snaze udržet si svého muže svědčí ijejí časté změny vzhledu od účesu až po úpravu zubů, kterými se snaží být stále přitažlivější.

Filipínská chůva

Asamotný pán Bertramky? Ten nejspíš příliš nemůže a snad ani nechce své ženě do výběru chůviček mluvit. Ivana je totiž známá svým nekompromisním přístupem kvýběruzaměstnanců aKarel určitě netouží pod vlastní střechou rozdmychávat oheň. Starší chůva má přece určitě více zkušeností sdětmi aty ji milují stejně jako její mladší kolegyně. Atakové důvody mladistvý vzhled aelán dozajista nepřebije.

#nahled|https://g.denik.cz/56/d3/gbsk4_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/d3/gbsk4.jpg|Nová paní je u Gottů očividně spokojená.#

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů