Šíp.deník.cz

Jan Bendig bude krást a fetovat

Jan Bendig
Jan Bendig
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Finalista soutěže SuperStar Jan Bendig (16) dokázal prorazit nejen ve zpěvu, ale dokonce už iufilmu. Abude mít jednu zhlavních rolí! „Ten film se jmenuje Školní výlet aje to opartě starých lidí, kteří se vydají na společnou cestu. No ajá tam budu hrát takového hajzlíka, který bude krást adělat špatné věci se svojí partou apak uteče knim do toho autobusu abude stěmi důchodci celou dobu,“ řekl Šípu Honza, který se pochlubil itím, že režisér kvůli němu přepsal scénář. „Měl jsem tam mít jen malou roli, ale režisér viděl nějaká moje videa, arozhodl se předělat scénář, abych měl jednu zhlavních.“

Honza prý ve filmu bude muset kromě kouření také balit cigaretu marihuany, což mu prý asi bude dělat problém. „Já jsem to nikdy nedělal, takže na to budu asi muset mít dvojníka,“ přiznal.

Kromě slávy stříbrného plátna zpěváka čeká také nahrávání klipu sVojtěchem Dykem. Honza má teď na všechno dost času, protože svou poslední přítelkyni prý poslal kvodě právě kvůli tomu, že sní nemohl být často, anovou zatím nehledá.

(kb)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů