Šíp.deník.cz

Kanyza nahradí v Ordinaci Morávkovou

Kanyza se stal v seriálu velmi rychle oblíbencem ostatních herců.
Kanyza se stal v seriálu velmi rychle oblíbencem ostatních herců.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Herec Jan Kanyza (62) je novou postavou seriálové Ordinace v růžové zahradě! A odsune z místa ředitelky nemocnice Danu Morávkovou (39)! Jenže to není všechno – Kanyza Morávkovou trumfuje i v zákulisí. Zatímco jeho všichni zbožňují, Morávková válčí se svou vlastní nenávistí!

Morávkovou před časem štáb Ordinace přetáhl z konkurenční Primy, kde hrála v seriálu Velmi křehké vztahy. Její hvězda se v ten moment rozzářila na českém seriálovém nebi světlem nejzářivějším…

Královna českých telenovel byla na vrcholu a měla se stát hlavní zbraní Ordinace v bojích o rekordní podíly ve sledovanosti.

To už ale neplatí! Spíše se zdá, že Morávková nakonec zmizí na okraji diváckého zájmu. Nová posila seriálového scenáristického týmu totiž udělala za hvězdným rozletem Morávkové pěkně hořkou tečku. Poupravila dějovou linku a povolala do seriálu herecký idol sedmdesátých let Jana Kanyzu! Důvod? Nahradit herečku, která nenavázala na svou popularitu z Velmi křehkých vztahů.

Morávková prý cítí vůči svému nástupci zášť.

Morávková navíc neprohrává s Kanyzou jen v boji o místo ředitelky seriálové nemocnice. Ztrácí i důležitou podporu ostatních protagonistů Ordinace. Kanyza se totiž okamžitě stal oblíbencem celého hereckého osazenstva.

V zákulisí seriálu tak logicky začíná narůstat nevraživost ze strany Morávkové k osobě svého nástupce. „Honza Kanyza je hrozně šarmantní a charismatický člověk, je hodně oblíbený a nejlepší je, když vypráví zážitky se staršími herci. Zato Danu tu moc lidí rádo nemá,“ prozradil Šípu jeden z herců účinkujících v seriálu.

Kanyza Morávkovou vystřídá na televizních obrazovkách už v květnu. Morávková svou popularitu mezi herci neokomentovala, nebrala telefon a ani nereagovala na SMS.


Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů