Šíp.deník.cz

Kauza čokolád s Šafránkovou: Teď chtějí mít i Trávníčka!

Slavná spolupráce možná brzy začne znovu.
Slavná spolupráce možná brzy začne znovu.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Nejdřív to vypadalo na vleklé soudní bitvy, nakonec z toho možná bude spolupráce výnosná pro všechny. Německý výrobce čokolád, který použil fotografii Libuše Šafránkové (58) k propagaci svých cukrovinek, totiž přiznává, že by rád spolupracoval jak s legendární Popelkou, tak i jejím filmovým kolegou Pavlem Trávníčkem (61)!

Když se Libuše Šafránková poprvé dozvěděla, že její portrét z pohádky Tři oříšky pro Popelku využila německá firma Rotstern k propagaci čokoládových laskomin, cítila se podvedená a zneužitá. Dokonce uvažovala, že bude svá práva hájit soudně.

To ale asi nakonec nebude potřeba. Jak Šípu řekl Hans-Uwe Alsen, ředitel společnosti Rotstern, která si motiv Popelky vypůjčila, porušit práva Šafránkové by bylo to poslední, o co stojí. S oblíbenou herečkou by tak rád navázal spolupráci. „Rozhodně si umím představit spolupráci s paní Šafránkovou i panem Trávníčkem,“ řekl Šípu s tím, že si obou herců opravdu váží.

Trávníček byl nabídkou potěšen

Je tedy možné, že svou starou spolupráci obnoví i herecká dvojice, kterou vídáme na obrazovkách každé Vánoce. „Každý zájem jistě potěší, ale dokud ta nabídka nebude nějak konkrétní, nevím, jak bych na ni měl reagovat,“ odpověděl opatrně Trávníček.

Reakci Šafránkové se redakci získat nepodařilo, je v zahraničí a nezvedala telefon. Přesto se dá předpokládat, že na německou nabídku smíru a případné spolupráce bude reagovat pozitivně nebo alespoň jinak, než když si myslela, že na ni chce někdo vydělat. Zvlášť pokud by tentokrát dostala za reklamu dobře zaplaceno…


JAN NOVÁK, RUDOLF ŠINDELÁŘ

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů