Šíp.deník.cz

Kornová: Bývalého přítele žene k soudu za stalking!

Kateřina Kornová chce už mít od svého bývalého klid.
Kateřina Kornová chce už mít od svého bývalého klid.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Tak to je opravdu síla! Zdá se, že bývalý přítel modelky Kateřiny Kornové už neví, jak na svou expartnerku zaútočit. Kateřina Kornová se podle něj sprostě pustila do manželky oscarového režiséra Miloše Formana Martiny Formanové. Když jí prý Formanová poblahopřála kúspěchu Top 09 vpředešlých volbách, za které bude Kornová vpodzimních komunálkách kandidovat, Kornová ji označila dle Tomáše Rotbauera (31) za „vyčuranou Židovku“.

„Byla úplně nepříčetná. Martina nenapsala nic špatného aona hned spustila, že je to vyčuraná Židovka, která hned, jak ucítila úspěch, chce se na něm poohřát,“ tvrdí Rotbauer.

„To si ze mě děláte legraci? Vůbec si neumím představit, že bych se takto vyjadřovala okomkoli, a už vůbec ne osvé kamarádce,“ rozčilovala se Kornová. „Už mě nebaví neustále opakovat, že bych se konečně ráda distancovala od těch jeho řečí,“ dodala.

ARotbauer? Ten si dál stojí za svým. „Je to psychopatka. Všude omně rozhlašovala, že jsem antisemita,“ pokračuje třebenický strážník.

„Já se ktomu už opravdu nechci vyjadřovat. Přece nebudu soudit lidi podle toho, jak vypadají nebo jaké jsou rasy. Upřímně, podávám na něj žalobu za stalking, obtěžování a pomluvu,“ řekla Kornová stím, že si jen přeje mít už od svého bývalého konečně klid.

(jn)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů