Šíp.deník.cz

Kubišová: Helena a kamarádka? Chová se jako nepřítel!

Marta Kubišová
Marta Kubišová
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Přála by si, aby to peklo už skončilo. Soudní spory sHelenou Vondráčkovou (63) totiž pro zpěvačku Martu Kubišovou (67) ničím jiným nejsou. Útěchou pro ni je alespoň podpora lidí, kteří jí drží palce, jako třeba bratra Heleny Jiřího Vondráčka. To amnohem víc prozradila Kubišová vexkluzivním rozhovoru pro Šíp.

Helena Vondráčková se svým manželem Martinem Michalem nad vámi vyhrála soud avy se jim teď musíte vČeském rozhlase omluvit kvůli tomu, že jste letos vlednu vrozhovoru pro rádio na jejich adresu nepravdivě uvedla, že svámi vedou spor odva miliony korun kvůli výrokům na chodbě soudu… Budete se odvolávat?

Ano, budu se odvolávat, protože si myslím, že jsem nic proti morálce neudělala. Jen jsem vrozhlase citovala média.

To však není jediný spor, který sHelenou Vondráčkovou máte. Soudíte se ještě kvůli zrušenému turné skupiny Golden Kids aHelena smanželem po vás požadují 1,3 milionu korun. Pojďme si jen čistě hypoteticky představit, že byste spor prohrála.

To si snad ani představovat nechci. Je to šílená suma. Víte, se svým bytem jdu do privatizace, apokud bych spor prohrála, znamenalo by to, že byt bych nemohla odkoupit.

#nahled|https://g.denik.cz/56/c7/hckn2_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/c7/hckn2.jpg|Zpěvačka s dcerou Kateřinou#

Čili kdybyste soud prohrála, finančně by vás to položilo na lopatky?

Ano, itakhle se to dá říct. Člověk prostě na penězích neleží asnaží se žít skrovně.

Amyslíte, že máte šanci alespoň vjednom ze sporů sHelenou uspět? Protože ač vám soud dal za pravdu, Helena se se svým manželem usporu ozrušené turné odvolali.

To nechávám právníkům. Ale bylo mi několika lidmi řečeno, že soud slyší na to, když má někdo ekonomickou újmu. Vtomhle případě si myslím, že pokud Helena utrpěla nějakou újmu, tak jen kvůli tomu, že stím zrušeným turné vůbec vyšli na světlo.

Co si vlastně vsoučasné době myslíte oHeleně Vondráčkové?

Abych pravdu řekla, tak si oní vůbec nic nemyslím.

Trio Golden Kids slavilo úspěchy.

To mi neříkejte, přece jste byly dobré kamarádky…

Řekla bych to asi tak, že po tomhle, co předvádí, lituji našeho někdejšího přátelství. Nechápu, proč se to celé stalo. Když se ale nad tím zamyslím, kdyby Helena byla skutečně kamarádka, tak se nechová jako nepřítel…

Počkejte, chápu, že mezi vámi je jisté napětí, ale jak si mám vysvětlit to slovo „nepřítel“?

Řeknu vám to asi tak. Helena prý toleruje svému muži to, že když dostane zakázku na nějaké vystoupení, tak upozorní pořadatele, že se zúčastní jen vpřípadě, pokud nebude vystupovat současně Neckář aKubišová. Jasným příkladem byl narozeninový koncert na Žofíně pro Václava Hybše. Dál to však rozebírat nebudu, je to smutné téma.

Marta Kubišová za mlada

Tomu věřím. Prozradíte alespoň, kdo zvašich přátel vás podporuje?

Je mnoho přátel, kteří mi pomáhají adrží mi palce. Není to jednoduché, na internetu ivmédiích se píší ošklivé věci, které člověku na psychice moc nepřidají. Tuhle mi volal Jirka Vondráček kvůli tomu, že pod nějakým článkem se někdo velmi nelichotivě vyjadřoval.

Myslíte bratra Heleny?

Ano, Jirka je jeden zlidí, kteří mě povzbuzují, ajá si takových přátel velmi vážím.

Václav Neckář, Marta Kubišová a Helena Vondráčková byli před lety dobří přátelé.

Jste včastém kontaktu?

Zavoláme si, jsme přátelé. Myslím přátelé vpravém slova smyslu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů