Šíp.deník.cz

Lexa z Comebacku: Nechci být blbečkem až do smrti

Takhle znají diváci Matouše z Comebacku.
Takhle znají diváci Matouše z Comebacku.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Na hradě Křivoklát je v posledních dnech velice rušno. Natáčí se tu totiž nová pohádka České televize Škola princů, ve které se po boku Jiřího Lábuse a Petra Čtvrtníčka objeví také Matouš Ruml. Že nevíte, odkud byste měli pohledného prince znát? Proslavil ho seriál Comeback, ve kterém hraje trochu zaostalého puberťáka Lexu. A Matouš si proměnu z blbečka v prince náležitě užívá.

„Hraji prince poprvé a je to úžasné, protože je to úplně jiná postava, než jsem dosud měl. Tenhle princ je ze začátku příliš hodný, ale pak se zamiluje a zjistí, že musí bojovat za lásku. Oproti Comebacku je to takové pestré, můžu i šermovat a jezdit na koni,“ řekl Šípu Matouš. Ten si mezi natáčením užíval také svou manželku Terezu a ročního syna Nathaniela, kteří ho na place doprovázeli.

Většina herců si při natáčení stěžovala na jedinou věc, obrovské horko, které se při nošení dobových kožených kostýmů dalo jen těžko vydržet. „Já se vždycky mezi záběry větrám, ale když jezdím v kůži na koni, není to úplně nejpříjemnější,“ řekl Šípu Matouš. Jediným, komu vedra nevadila, byl král Jiří Lábus. „Mně to vůbec nevadí. Já bych byl nejraději, kdyby bylo pořád padesát stupňů,“ řekl Šípu. Novou výpravnou pohádku má pod režisérskou taktovkou Roman Vávra adiváci ji uvidí příští Vánoce.

#nahled|https://g.denik.cz/56/e9/lcnb1_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/e9/lcnb1.jpg|Hrát s Pavlem Liškou je úžasná zkušenost, pochvaloval si princ Matouš Ruml.#

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů