Šíp.deník.cz

Lucie Bílá má smůlu, definitivně přišla o Noida

Lucie Bílá má smůlu. Noid pro ni už nejspíš skládat písně nebude.
Lucie Bílá má smůlu. Noid pro ni už nejspíš skládat písně nebude.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Lucie Bílá (44) už si u svého bývalého muže Vaška Noida (30) Bárty nejspíš ani neškrtne. Do chvíle, než Vašek poznal svou novou přítelkyni, totiž fungovala alespoň pracovní spolupráce. Teď už však Vašek chce zpívat jen se svou láskou Eliškou.

Modelka Eliška Bučková (21) nemá jen skvělou postavu, kterou předvádí na mole, ale i trochu toho zlata v hrdle. Pochází totiž z hudební rodiny, kde odmalička všichni zpívají. A i když právě Eliščina rodina Vaška nesnese, je její muzikanstký původ pro zpěváka a skladatele Vaška výhodou.

„Eliška umí zpívat, takže bychom spolu mohli spolupracovat. Třiadvacátého února mám koncert s kapelou, tak to tam můžeme zkusit,“ řekl Šípu Vašek, který by díky své zamilovanosti mohl Elišce složit podobný hit, jako byla píseň Doufám, kterou napsal pro dnes již bývalou ženu Lucii Bílou.

Ta tak možná bude ještě litovat, že Vašek nezůstal po boku sestry Petra Jákla Aleny, která by s ním zpívat určitě nikdy nechtěla.

Nový pár vypadá velmi zamilovaně. Eliška si nejspíš poprvé zazpívá už na Noidově únorovém koncertu.

Nejradši mám Elišku v teplákách

A jak Vašek hodnotí Elišku coby modelku? „Tady v pokerbaru Win to byla úplně první přehlídka, kterou jsem kdy viděl, a moc se mi to líbilo. Eliška už mě zaujala v soutěži Miss, a to se na podobné soutěže nedívám. Byla totiž přesně můj typ. Ale i když je takhle ve spodním prádle krásná, já ji mám nejradši doma v teplákách a nenamalovanou. To je moje Eliška,“ řekl Šípu Vašek.

Ten si se svojí novou láskou nejříve půl roku jen psal přes sociální síť Facebook. Pak společně oslavili Silvestra a pár dokonce stihl i svoji první zahraniční dovolenou v Egyptě. Až poté světu oznámili začátek vztahu.

Kristýna Beranová

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů