Šíp.deník.cz

Manželé Preissovi: Jsou jako matka se synem!

Teplé dny si herec užívá na výletech na kole s vnoučkem Matoušem.
Teplé dny si herec užívá na výletech na kole s vnoučkem Matoušem.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Tak tohle by nikdo nečekal! Poté, co byl jeden z nejlepších českých herců kvůli nemocem a depresím několikrát hospitalizován, by nejspíš jen málokdo předpověděl, kolik energie v sobě Viktor Preiss (63) najde. O to smutnější je stav jeho manželky Jany (62), která stále přibírá na váze a na veřejnosti se už nejspíš neukáže…

Čiperný elegán a unavená korpulentní dáma

Opálený, štíhlý a plný energie. Takhle mohou vidět Viktora Preisse sousedé v pražských Kunraticích. Zatímco ještě nedávno veřejnost podle hercova zdravotního stavu soudila, že už se nadobro uchýlí do soukromí a bude žít sám se svými démony, Viktor Preiss ukazuje pravý opak. Vycházky se psem, práce na zahradě a dokonce výlety na kole se svým vnukem Matoušem, to všechno herec s přehledem zvládá.

#nahled|https://g.denik.cz/56/5f/jtjm1_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/5f/jtjm1.jpg|Viktor Preiss je i po šedesátce ohebný jako gymnasta.#

A jak je vidět, pošramocené vztahy, které se v rodině vyhrotily v době rozvodu syna Martina s dnes už bývalou manželkou, jsou znovu na té nejlepší úrovni. O to více je člověku smutno při pohledu na jednu z někdejších nejkrásnějších a nejelegantnějších hereček, manželku Viktora Preisse Janu. Zdá se, že majitelka kdysi nádherné postavy už na svou ženskost rezignovala a v současné době úpravě svého zevnějšku příliš času nevěnuje.

Janu Preissovou by dnes poznal málokdo.

Kila navíc, rozcuchaný účes a ne příliš vhodný výběr oblečení dávají sympatické herečce o několik let navíc. A to je velká škoda. Společně by totiž manželé Preissovi mohli stále ještě tvořit stejně nádherný pár jako před lety a ukázat divákům něco ze svého hereckého umění.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů