Šíp.deník.cz

Mareš si nastěhoval milenku do bytu

Leoš už se zřejmě k ženě Monice vracet nehodlá.
Leoš už se zřejmě k ženě Monice vracet nehodlá.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Moderátor Leoš Mareš (34) konečně přiznal milenku. Přestože se v posledních týdnech zdálo, že se opět vrátí ke své rodině, on překvapil a vyvedl Gábinu Dvořákovou (22) na koncert americké skupiny Black Eyed Peas. A nejen to! Dokonce všem tvrdil, že spolu už žijí!

Když se nejlépe placený český moderátor jednou rozhodne, je to definitivní. Přestože všichni jeho vztah s o dvanáct let mladší playmate Gábinou Dvořákovou odsuzují, on si jde ale svému štěstí naproti. A ukázal to i na koncertě americké hiphopové skupiny. „Strašně moc se tam k sobě měli a Leoš ji všem představoval,“ tvrdí jeden z účastníků koncertu, dle kterého Dvořáková zářila štěstím.

A Mareš zašel ještě dál. Nejenže svou milenku poprvé veřejně vyvedl do společnosti, ale představoval ji svým přátelům jako svou oficiální partnerku. „Pro všechny to byl šok. Alici Bendové dokonce tvrdil, že spolu žiji v jeho branickém bytě,“ pokračoval náš zdroj.

A co na to říká Dvořáková, která právě na tuto chvíli dlouhé měsíce čekala? „Leoš to opravdu říkal, jo? To je zajímavé. Já jsem se zatím z Budějovic, kde studuju, ještě nestěhovala, ale uvidíme, jak to bude po studiích. To je otázkou. Můžu vám ale říct, že koncert jsem si užila. Byl to pro mě nezapomenutelný zážitek,“ svěřila se Dvořáková.

#nahled|https://g.denik.cz/56/59/mnmb1_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/59/mnmb1.jpg|Dvořáková se o Marešovi nechce bavit.#

Jak se zdá, Leošovi se daří vše, na co sáhne. Gábina mu zobe z ruky a navíc dostal kšeft snů. S televizí Nova totiž uzavřel smlouvu z říše pohádek. Za tři roky si tam vydělá neuvěřitelných patnáct milionů korun.


Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů