Šíp.deník.cz

Marta Kubišová: Těžké deprese!

Marta Kubišová se ani po vyhraném soudu necítí dobře. Naopak, provázejí ji deprese.
Marta Kubišová se ani po vyhraném soudu necítí dobře. Naopak, provázejí ji deprese.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Zpěvačka Marta Kubišová vyhrála soud sHelenou Vondráčkovou, na duši jí ale soudní tahanice zanechaly šrámy, které už se nejspíš nezahojí. Zpěvačka přiznala, že trpí depresemi ajediným lékem je pro ni vystupování před fanoušky!

Každý by si mohl myslet, že je Marta Kubišová konečně ťastná. Vyhrála vleklý soud sHelenou Vondráčkovou ajejím manželem Martinem Michalem avětšina veřejnosti stála na její straně. Opak je ale pravdou. Zpěvačka přiznala, že místo nové radosti ze života vysedává celé dny zavřená doma atrpívá tíživými stavy.

„Můj den vypadá tak, že si dopoledne zavolám skolegou Milanem Heinem aoba si postěžujeme na to, jak život nestojí za nic. Potom jen celý den kouřím na balkoně akňučím. Žiju vlastně jen dvě hodiny denně, když mám vystoupení. To ze mě všechno spadne. Pak se ale vrátím aje to zase to samé,“ prozradila zpěvačka, kterou dokáže alespoň trochu potěšit zájem cizích lidí.

#nahled|https://g.denik.cz/56/5d/mknmd1_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/5d/mknmd1.jpg|Milan Hein pomáhá Kubišové v těžkých chvílích.#

„Když jdu například nakoupit, tak mě vsupermarketu zastavuje spousta cizích lidí, kteří mi říkají, jak mi fandí adrží mi palce. Lidé mají dokonce větší zájem, než když jsem prožívala strasti vobdobí minulého režimu,“ řekla zpěvačka, která kromě psychické bolesti vsoučasné době zažívá itu fyzickou. „Měla jsem autonehodu, jeden mladý muž zMoravy se mi svým off-roadem trefil na auto amám naražená záda,“ prozradila zpěvačka.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů