Šíp.deník.cz

Martin Chodúr: Vyzpívané PENÍZE si neužije!

Martin Chodúr
Martin Chodúr
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Finálové kolo jasně ukázalo, že zpěvák Martin Chodúr (20) neměl v tomto ročníku soutěže SuperStar konkurenci. Porazil svého soupeře Mira Šmajdu (21) a vyhrál pohádkových 100 tisíc eur (2,6 milionu korun). Jenže svých peněz si moc neužije. Bude s nimi totiž podporovat rodiče!

Během nedělní noci se z ostravského studenta Martina Chodúra stal milionář. Že by ale Chodúr začal bezhlavě utrácet získané peníze, to podle všeho nehrozí. Má s nimi v plánu úplně jiné věci!

Velkou částí výhry udělá radost rodičům. Martin si totiž moc dobře uvědomuje, že za svůj triumf a současnou popularitu hodně vděčí právě jim. „Extra peněz nemáme. O to jsem rodičům vděčnější, že mě podporovali na hudební škole, kupovali drahé nástroje. Díky nim jsem byl i v SuperStar," přiznal bez okolků. „Určitě jim část výhry věnuji," má jasno. Chodúr také vysvětlil, proč ho rodina téměř celou soutěž nejezdila podporovat. „Nemáme ani auto. O penězích jsem již mluvil. Mamince se kromě toho dělá při jízdě špatně. Navíc museli oba rodiče také denně chodit do práce a nemohli si vzít volno," sypal z rukávu důvody, kterými své blízké omluvil.

Pak už se ale chtěl jen radovat. Aby ne, kvůli celkovému vítězství si toho hodně prožil. Musel čelit útokům médií o své aroganci, bojoval i se zveřejňováním výsledků hlasování, díky čemuž mohl snadno přijít o diváckou podporu. Vše ale překonal. A právem se stal novou celebritou české hudební scény. Jestli se v ní udrží, to je otázkou. Hvězdičkám ze SuperStar se to zatím příliš nedařilo. Třeba se ale skromný kluk z Ostravy stane jedním z mála, talent a široké srdce rozhodně má!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů