Šíp.deník.cz

Maxovi vypršela podmínka, vrací se do showbyznysu

Martin Maxa dodnes nechápe, proč byl odsouzen za to, že někomu pomohl.
Martin Maxa dodnes nechápe, proč byl odsouzen za to, že někomu pomohl.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Martin Maxa (50) se vrací! Zpěvák, který kdysi okouzlil fanoušky svými kytarovkami, si znovu přičichne k showbyznysu. Diváci ho uvidí v novém muzikálu Naháči a navíc chystá desku. Proč ale o něm nebylo tak dlouho slyšet?

„Prostor, kde by se člověk jako já mohl realizovat, se zmenšuje. Zábava se posunuje k reality show, na kterých se já nechci podílet. Teď ale dokončuji desku, na které dělám už čtvrtým rokem,“ řekl Šípu Maxa, který se také dlouho nemohl vyrovnat s tím, že byl odsouzen za napadení.

„Dostal jsem dva roky podmínku. Tenkrát jsem zasáhl v jednom incidentu, kdy násilník napadl slečnu a já jsem ho eliminoval od toho, aby jí mohl nějak ublížit, A právě to soud vyhodnotil tak, že jsem nechtěl pomoci té slečně, ale ublížit tomu muži,“ řekl Šípu.

„Bylo to asi hlavně proto, že jsem Martin Maxa, možná si takhle soudy brousí ostruhy na lidech, kteří jsou mediálně známí. Dodnes tomu nerozumím, bylo to trapné. V mých očích ta záležitost vrhla na soudnictví tak odporné světlo, že se dodnes mám na pozoru před lidmi, kteří s ním mají něco společného,“ řekl Šípu Martin Maxa, jehož nová deska vyjde na podzim.

(kb)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů