Šíp.deník.cz

Menzel si předchází Menzelovou: Z režiséra otrokem lásky!

Manželé v dobách, kdy ještě měli jen jeden druhého.
Manželé v dobách, kdy ještě měli jen jeden druhého.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Dítě se svou manželkou sice nechtěl, ale stará se oněj jako ovlastní! Režisér Jiří Menzel (73) nedávno opět ukázal, že jeho manželka Olga Menzelová (33), se kterou již nějaký čas nežije, se na něj může vždy spolehnout.

Alespoň na dětském dni vKinského zahradách vPraze dělal pro svou manželku ajejí dítě, co jim na očích viděl. Malé Aničce společně smanželkou vyrobili malý rytířský meč, který pak Menzel celé dopoledne střežil jako oko vhlavě. Když se Aničce nechtělo tahat se svou koloběžkou, ochotně se vláčel i sní.
Přitom právě postoj kotcovství ze strany Menzela stál za odloučením manželů. Menzelová dnes již ocelé situaci mluví zcela otevřeně. „Jirka si dítě nepřál. Nikdy. Adost často to opakoval. Když mi to řekl poprvé, pořádně jsem to obrečela,“ vzpomíná Menzelová na důvody, proč si dítě pořídila srežisérem Jaroslavem Brabcem. „Tatínek Aničky mě dostal tím, že mi řekl: ‚Já stebou chci mít dítě!‘ Koho by to nezlomilo?“ dodává.
Azdá se, že péče dvou tatínků, ať je jakkoli nestandardní, nakonec funguje velmi dobře.

#nahled|https://g.denik.cz/56/05/mjolas01_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/05/mjolas01.jpg|Malá Anička je podle Menzelové velmi chytrá. Dloubání v nose ji tak jistě přestane brzy bavit.#
Menzel měl při dětském dnu plné ruce práce.

(jn)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů