Šíp.deník.cz

Michaela Ochotská ukázala extrémně vychrtlou postavu

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Moderátorka Michaela Ochotská (26) při příchodu na křest svého kalendáře naprosto šokovala vychrtlou postavou, kterou se ještě snažila zakrýt volnými šaty. Trpí snad poruchou příjmu potravy, která může být dokonce smrtelná?!

Michaela ještě coby herečka v seriálu Pojišťovna štěstí vypadala jako zdravá holka s normálními mírami. Postupně ale začala hubnout a na křtu kalendáře, který nafotila v Budapešti, ukázala to, co diváci v televizi během moderování zpráv nemají možnost vidět.

Postavu, na které není ani gram tuku. Volné šaty ještě navíc zakrývaly vršek těla, takže Míša ze své vychrtlosti ukázala jen extrémně malý zadeček a tenké nohy.

„Myslím, že nejsem příliš hubená. Mám takovou váhu už dlouho. I když je pravda, že jsem v poslední době začala cvičit, takže jsem možná trochu shodila,“ přiznala nakonec Šípu Michaela.

Na oslavu svého úspěchu dorazila bez partnera, slovenského podnikatele Adriana Pitucha, se kterým prý chodí už rok a několik měsíců. Vztah se jí dařilo velmi dlouho úspěšně tajit a už v jeho průběhu se dokonce spekulovalo o několika dalších milencích. Michaela prý ale šťastně zakotvila, a kdyby přišlo dítě, nebránila by se mu. Otázkou ale je, jestli by se moderátorce při její velmi nízké váze vůbec otěhotnět podařilo.

(kb)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů