Šíp.deník.cz

Miniaturní chata Honzy Nedvěda už stojí

Honza Nedvěd a jeho partnerka Pavlína.
Honza Nedvěd a jeho partnerka Pavlína.
Zdroj: Archiv
Sdílej článek:

Nad Sázavou, nad Sázavou… Už zanedlouho si Honza Nedvěd (63) bude moci vzít svoji kytaru a na verandě své chatky si střihnout pár svých hitů. Proč je ale chata tak malá? Má snad písničkář, který před lety dokázal vyprodat Strahov, stále problém s nedostatkem peněz? A vejde se tam vůbec Pavlínka?

Už dlouho žije Jan Nedvěd společně se svojí mladičkou láskou Pavlínkou (28) v jednom z řadových domků na pražském Spořilově. Řeka, příroda a táboráky mu určitě chybí jako sůl.

Jeho sen, chata u Sázavy, se mu nejspíš už tohle léto vyplní. Vedle sídla v městečku Luka pod Medníkem, které obývá jeho bratr František, ale Honzova chatka nedaleko Prahy vypadá jako kůlnička na dříví. Miniaturní pozemek, několik tvárnic a dřevotříska, tak vzniká nové Nedvědovo království. Domek je tak malý, že se do něj možná nevejde ani Pavlínka. Natožpak přátelé, se kterými by si Honza určitě rád poseděl u táboráku.

Je vidět, že nejznámějšího a také nejkontroverznějšího českého písničkáře nejspíš stále trápí nedostatek peněz, o které přišel kvůli druhému manželství, a i přesto, že se svým bratrem Františkem koncertuje skoro každý den, na větší stavbu nejspíš stále nejsou finance. Snad si ale Jan, který věnoval trampským písničkám celý svůj život, na stará kolena užije alespoň svůj malý domeček, ležící přímo nad jeho milovanou Sázavou.

#nahled|https://g.denik.cz/56/d9/chata_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/d9/chata.jpg|Nová chata Honzy Nedvěda rozhodně nebude v milionářském stylu.#


Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů