Šíp.deník.cz

Moderátorka Ochotská: Snaží se o dítě, bojí se o práci!

Ochotská s hereckým kolegou Danielem Bambasem
Ochotská s hereckým kolegou Danielem Bambasem
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Moderátorka nováckých zpráv Michaela Ochotská (26) plánuje svého prvního potomka. Alespoň se o tom šušká v kuloárech Novy. Ochotská se s tím prý svěřila své kamarádce těsně po zásnubách, když ji loni v říjnu požádal o ruku její bohatý přítel Adrian Pituch (28).

Sama moderátorka ale mlží. „Je to moje soukromí. Už víc než rok nám to s přítelem klape, aniž by se o něj někdo zajímal. Takže vaši informaci nebudu vyvracet ani potvrzovat,“ byla jediná slova Ochotské, která se zřejmě bojí o práci ve zpravodajství na Nově.

„Míša se svěřila, že se o potomka snaží, ale bojí se, aby si udržela místo a vedení za ni nezačalo rychle hledat náhradu. Ráda by se totiž po porodu měla kam vrátit,“ řekla její kamarádka.

Před časem totiž křehká blondýnka původně zaskakovala na pár týdnů za Lucii Borhyovou, která byla těsně před porodem. Nakonec si Ochotská oddychla, když pro ni s návratem Borhyové na Nově našli místo a stala se stabilní „zprávařkou“. Je ale známo, že na Nově se řídí heslem „Nikdo není nenahraditelný“!

(rš)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů