Šíp.deník.cz

Naďa Urbánková stráví Vánoce v klášteře!

Rakovina vzala Nadě Urbánkové hodně, životní sílu však ne.
Rakovina vzala Nadě Urbánkové hodně, životní sílu však ne.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Naďa Urbánková (71) nedávno těžce bojovala srakovinou prsu. Kdo by si ovšem myslel, že stráví Vánoce vkruhu své nejbližší rodiny, krutě by se mýlil. Zpěvaččina dcera na svátky odjede zrepubliky aNaďa skončí sama vklášteře!

Na televizní obrazovce vždy usměvavá obrýlená dáma si vsoukromí prožila několik katastrof. Po nezdaru smuži ji ve velmi choulostivém věku postihla rakovina prsu, kvůli které přišla oobě ňadra. Přesto, že byl její stav velice vážný, zpěvačka se díky lékařům apevné vůli dokázala znovu postavit na vlastní nohy azákeřnou nemoc porazit. Aco víc, dnes už zní znovu sálá nezdolný optimismus.

„Musím říct, že se mi daří výborně,“ prozradila Šípu na přenosu Českého slavíka, kam pětinásobná držitelka ocenění vyrazila fandit se svou dcerou Janou Fabiánovou. Letos se sice ani jedna znich nedostala do první padesátky, ale to je rozhodně od účasti neodradilo.

Naďa Urbánková má velkou oporu ve své dceři Janě Fabiánové. Na Vánoce spolu ale nebudou.

Vánoční svátky už ale vkruhu nejbližší rodiny zpěvačka překvapivě nestráví. „Já se na Vánoce vůbec nijak nepřipravuji. Moje milované dítě mi odjede do daleké ciziny, atak sama pro sebe nebudu nic chystat. Odjedu doŽelivu, kde budu smými přáteli vpremonstrátském klášteře, budu tam zpívat na půlnoční apak mě další dva dny čekají vystoupení vrádiu. Ajestli chci nějaký vánoční dárek? Abych byla zdravá amoje dcera aby byla sˇťastná azdravá,“ řekla Šípu Naďa Urbánková, která na prosinec dokonce plánuje sérii koncertů.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů