Šíp.deník.cz

Bílá předstírala nemoc! Nechtěla zpívat poloprázdnému sálu

Populární zpěvačka prý svou nemoc jen předstírala.
Populární zpěvačka prý svou nemoc jen předstírala.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Podraz na fanoušky! I tak se dá nazvat zrušený karvinský koncert Lucie Bílé (44). Fanouškům zpěvačka tvrdila, že je nemocná, ale podle informací Šípu jí nic nebylo. Proč to Bílá udělala? „Sál nebyl vyprodaný a Bílá odmítla zpívat před poloprázdným publikem,“ svěřil se nám jeden z pořadatelů akce.

Když třináctinásobná slavice Lucie Bílá na svém profilu jedné sociální sítě napsala, že těžce onemocněla a musí zrušit svá vystoupení, fanoušci se začali bát nejhoršího, a to konce vánočního turné. To ale ještě netušili, že se zřejmě jedná o podraz zhýčkané zpěvačky, která přestože tvrdí, že jí nevadí zpívat pro pět fanoušků, činí pravý opak. Když se totiž v sobotu 4. prosince dozvěděla, že je sál v Karviné poloprázdný, rozhodla se dle našich informací předstírat jak malá školačka nemoc.

Neskutečný kousek

„Byla to jen hra. Lucka a celý její tým se prostě postavili na zadní a řekli, že nebudou vystupovat před poloprázdným sálem. Proto si i ve svém prohlášení nechala zadní vrátka.

Věta: dnešní vyprodaný koncert v Karviné se pokoušíme přesunout na úterý 7. prosince, mluví za vše. Ani oni totiž nedoufali, že se lístky do úterý vyprodají,“ pokračoval ve svém vysvětlování jeden z karvinských organizátorů.

A o tom, že o koncert zájem nebyl, svědčí i fakt, že ani v úterý nebyl sál vyprodaný. Bílé se ale povedl neskutečný kousek a svou, jak se zdá, fingovanou nemoc využila ve svůj prospěch. V úterý, kdy předvedla bravurní výkon, se nechala slyšet, že stále není zdravá. Čímž si u svých fanoušků získala velký obdiv. Aspoň do té doby, než zjistí úplnou pravdu o její nemoci.

JAN NOVÁK

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů