Šíp.deník.cz

Nejlepší HLÁŠKY ze SuperStar

Moderátorka Adela Banášová
Moderátorka Adela Banášová
Zdroj: TV Nova
Sdílej článek:

Nedělni druhé finále bylo ještě o něco barvitější, než to první. Hlavně diváci (a divačky, ty především) doslova šíleli a v vytvořili atmosféru jak ve fotbalovém kotli. Ječeli, pískali, dupali, tleskali, takhle nějak to muselo vypadat, když někam blahé paměti dorazili Beatles. Fantastická atmosféra část soutěžících zastrašila, ale někteří si v téhle energií nabité hale doslova lebedili. A moderátoři, tak ti byli ve svém živlu. A v životní formě!

„Já chci taky vycházet z mlhy,“ kňoural hned z počátku Leoš Mareš. (Soutěžící totiž přicházeli na pódium velmi pompézně: otevřely se obrovské kruhové dveře, zasyčel suchý led a hvězda stála před diváky - velmi efektní!) „To byl slzný plyn,“ uklidňovala ho Adela. „Ne, ten bude až zítra, při vyřazování,“ odtušil Mareš.

Česko Slovenská SuperStar: moderátoři

Soutěžící tentokráte ve svých medailóncích odpovídali na základní otázku, co s nimi dělá ta obrovská náhlá popularita. Obvykle odpovídali, stejně jako Jan Bendig, že je začali lidé na ulici poznávat, oslovovat a říkat si o podpisy a fotky. „Mě taky nedávno oslovili v nákupním centru,“ svěřoval se Honzíkovi Bendigovi Leoš Mareš. „Chtěli, abych ochutnal jejich jogurty,“ dodat posmutněle.

Česko Slovenská SuperStar: Jan Bendig

Další nadšení vyvolalo u soutěžících přestěhování do nového Design hotelu, kde je každý pokoj jiný. Všichni doslova řvali nadšením a skákali po postelích. „Já takhle řval, když nám vykradli byt,“ vysvětlil Leoš.

„Na mě se například na ulici pořád pokřikují: Leoši, kde máš kožich?“ svěřil se Mareš. „No a kde ho máš, teď v zimě?“ ptala se starostlivě Adela Banášová. „To jste všichni viděli v novinách před dvěma roky,“ odpověděl suše Leoš.

Česko Slovenská SuperStar

V publiku seděli v minulé pondělí vyřazení Thomas Puskailer a Nikoleta Balogová. (Úplně na konci se to vysvětlilo, společnou píseň budou vždycky zpívat všichni, všech dvanáct soutěžících, kteří ji spolu s Palem Haberou, autorem hudby, natočili.) Což Leoše vyprovokovalo k úvaze, že minulé pondělí vypadli ti nejstarší. „To máme ale štěstí, že tu jen moderujeme,“ potěšila se Adela. „To bysme vypadli už v castingu,“ dodal Leoš.

Česko Slovenská SuperStar: Monika Bagárová

Monice Bagárové přiletěla po její písni na jeviště kromě obvyklých plyšáků i kytice. „To jsi jediný živý člověk, co dostal květiny, vzhledem k dnešnímu datu,“ blahopřála jí Adela. „A užíváš si to, že tě lidé poznávají na ulici, nepřipadáš si jako dopravní značka?“ zeptala se ještě červenající se Moniky…

Česko Slovenská SuperStar: Miro Šmajda

Po vystoupení Miro Šmajdy kritizovala Marta Jandová jeho 17 falešných tónů. „Ale ten poslední vyšel,“ blahosklonně dodal Palo Habera a v ten moment mu na hlavě přistály dámské kalhotky. „Fajn, beru je domů, takové ještě nemáme,“ nenechal se vyvést z míry nejdrsnější porotce. „Já se bál, že přiletí trenýrky,“ okomentoval to Ondřej Hejma. Miro se ve svém medailónku radoval, že jednou dokonce dostal zadarmo hranolky. Což se ale vůbec nelíbilo Leošovi: „Dávej si pozor, ve své době, kdy začínal, měl Pavarotti taky nějaké nabídky od fastfoodů!“

Benovi Cristovaovi se jeho písnička od Franka Sinatry moc nevyvedla a byl z toho (i z drsného hodnocení poroty) docela smutný. Zato ve svém medailónku tvrdil, že se snaží, aby ho moc nikdo neviděl, že je z té popularity trochu vyděšený. Přesto na závěr skočil tři přesná, vyvedená salta. „Taky bych udělala pár salt, když bych chtěla, aby mě nikdo neviděl. Zmizela bych ve vzdušném víru,“ okomentovala to Adela.

Česko Slovenská SuperStar: Dominika Stará a Leoš Mareš

Dominika Stará se zase svěřila, že jí přišel email od fanouška, který ji nabádal, aby si vzala Martina Chodúra a měli spolu superstarčata. „S Chodúrem? To by ta svatba musela být v Las Vegas,“ pravil Leoš a nic nedal na to, že Domča cosi špitá o kostele…

Velmi zábavný byl medailónek Denise Lacha, který poprvé navštívil Prahu. Denis neměl tušení, co to je orloj. „Nějaký orlí olej?“ ptal se. Zato jeho výkon v písni Singing in the Rain porota příliš neocenila. „Přestože bylo na pódiu asi patnáct deštníků, ty jsi byl jak zmoklá slepice,“ odstřelil ho Hejma. „Volala šéfová domácích potřeb, že děkuje za kšeft,“ dodal na téma paraplata Leoš Mareš.

Česko Slovenská SuperStar: Ondřej Hejma

Markéta Konvičková pro změnu ve svém medailónku požádala diváky, aby jí místo plyšáků házeli lízátka, která miluje. „Nerobme paniku, v Inchebě je lízátko, všichni k zemi,“ zavelela pak Adela Banášová.

Po vystoupení Martina Chodúra vykřikoval Ondřej Hejma: „Temelín a Jaslovské Bohunice dohromady!“ „Až bude výpadek proudu, nahodíme Chodúra jako generátor a přenos může pokračovat,“ zareagoval Leoš Mareš. Martin se ještě svěřil, že nový hotelový pokoj je sice úžasný, ale trochu ho rozhodil prosklený sprchový kout. Tak si se svým spolubydlícím, Benem Cristovao, vyměnili cimru s Miro Šmajdou, jenž bydlí sám. „Kdyby ho někdo zdálky natáčel, myslel by si, že v tom sprcháči je Claudia Schiffer,“ okomentoval to v narážce na Mirův účes Leoš.

Česko Slovenská SuperStar: Martin Chodúr

A na závěr jedna zajímavá nabídka pro Pražáky: pokud chcete vidět SuperStars na živo, budou ve středu od 17:00 vystupovat spolu se slavným Harlem Gospel sborem na Václavském náměstí. Zazpívají Lennonovu Imagine.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů