Šíp.deník.cz

Nejslavnější porody letošního roku: Chlapci vs. Holčičky 1:6

Petra Štekl Faltýnová porodila podnikateli Simonu Šteklovi dceru Adrianu.
Petra Štekl Faltýnová porodila podnikateli Simonu Šteklovi dceru Adrianu.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Kteří slavní se letos dočkali potomka? Šíp přináší exkluzivní přehled celebrit, které si z porodnice odnesly svůj nejcennější poklad. A jak se zdá, tento rok příroda fandila hlavně holčičkám. Jejich poměr ke klukům je totiž neuvěřitelný, šest ku jedné!

Kateřina Kristelová, Martin Tůma

Dcera Claudie
Svého prvního potomka si letos pořídila moderátorka Kateřina Kristelová se svou láskou, hokejistou Martinem Tůmou. Dcera Claudie se narodila v září a její porod rozhodně nebyl procházkou růžovým sadem. Přesto, že se Kateřina snažila porodit normální cestou, po čtyřiadvaceti hodinách své úsilí vzdala a podstoupila císařský řez. Důvodem byla omotaná pupeční šňůra, která miminku nedovolila přijít na svět normální cestou. Ani Kateřina nevydržela být dlouho jen na mateřské a před několika dny už nafotila nové sexy fotky.

Simona Krainová, Karel Vágner

Syn Max
Tento rok se svého prvního miminka dočkala také modelka Simona Krainová. Přesto, že po něm toužila už dlouho, nemohla najít toho správného otce. Vztah s Jiřím Hudlerem ztroskotal na nevěře, nedlouho poté se ale Simona konečně pořádně zamilovala do podnikatele Karla Vágnera. Syn Max se dostal na svět na začátku listopadu, o celý měsíc dříve, než měl, císařským řezem. Přesto nakonec vše dopadlo dobře a Simona už dokonce druhý den potom, co opustila porodnici, navštívila první večírek.

Míša Nosková, Jan Horsák

Dcera Eliška
Radost z miminka měla tento rok i zpěvačka Míša Nosková. Dceru Elišku porodila v září svému manželovi, podnikateli Janu Horsákovi. Míšu provázely během těhotenství zdravotní problémy, spojené s nově objeveným astmatem, nakonec ale vše dopadlo dobře. Pár si už před narozením dcery domluvil, že na mateřskou půjde tatínek a Míša tak nedlouho po porodu znovu naskočila do muzikálu Děti ráje.

Petra Štekl Faltýnová, Simon Štekl

Dcera Adriana
Svůj porod si na tento rok naplánovala i modelka Petra Faltýnová. Její otěhotnění přineslo řadu spekulací, protože pár před časem prožil krizi a Petra si užila krátký románek s hercem Jiřím Langmajerem. Miminko bylo tedy považováno jako stmelení manželství a zdá se, že všechno dobře dopadlo. Malá vlasatá Adriana se narodila na konci ledna a oba rodiče byli štěstím bez sebe, přesto že Petra si přála chlapce. Modelka ani v těhotenství nelenila a ještě v pokročilém stádiu absolvovala několik módních přehlídek.

Roman a Tereza Vojtkovi

Dcera Editka
Svůj nejcennější poklad si tento rok vyzvedl z porodnice herec a zpěvák Roman Vojtek. Dcera Editka se narodila manželce Tereze v květnu a ve stejném termínu rodila i její sestra – dvojče Kristýna. Té se pouhé dva dny po Tereze narodila dcera Viktorka. Roman si svou roli otce nemůže vynachválit a podle manželky je z dcery prý „celej poprděnej“. Jen tři měsíce po porodu jela celá rodina na první společnou dovolenou k moři.

Zuzana Belohorcová, Vlasta Hájek

Dcera Salma
Dalším miminkem, které mělo trošku problém se dostat na světlo světa, byla dcera Zuzany Belohorcové Salma. Holčičku potkal stejný osud jako dceru Kateřiny Kristelové, měla omotanou pupeční šňůru kolem krku. Navíc měla špatně položenou hlavičku, takže lékař musel dítě vytlačit loktem. Nakonec se vše podařilo a Zuzaně se narodila zdravá dcera. Svou zásluhu na její psychické pohodě měl určitě i tatínek Vlasta, který byl s foťákem celou dobu přítomen u porodu.

Lucie Hadašová, Jaroslav Bednář

Dcera Denisa
Zdá se, jako by se letos rodily děti hlavně modelkám a hokejistům. Jedno přinesl čáp také Lucii Hadašové a Jaroslavu Bednářovi. Ten předtím patřil ke zpěvačce Heleně Zeťové a několikrát se dokonce spekulovalo o tom, že se oba partneři poprali. V novém vztahu už ale takové informace najevo nevyšly a pár si dokonce pořídil miminko. Ani u tohoto porodu ale vše neproběhlo normální cestou. Lucie nakonec rodila předčasně císařským řezem. Bednář ji za takový výkon odměnil pugétem rudých růží.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů