Šíp.deník.cz

NEJVĚTŠÍ poprsí světa je jí malé

Teď už jedině šroubovací...
Teď už jedině šroubovací...
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Má nejmonstróznější prsa na světě. A chtěla si je nechat ještě zvětšit!

Tahle paní viditelně neví kdy přestat. Striptérka a pornoherečka Maxi Mounds je zapsána v Guinnessově knize rekordů jako držitelka největšího poprsí světa. Přesto si své silikonové "vaky" velikosti 61MMM (13+) chtěla dát ještě zvětšit! Doktoři jí však operaci rozmluvili, další zvětšení by prý přineslo velká zdravotní rizika.

Zlotřilí paviáni řádí: Okrádají turisty!



Zavítáte-li do britského safari parku Knowsley, na vlastní kůži poznáte novou atrakci: paviány - zloděje! Ti se totiž naučili otevírat umělohmotné kufry na střechách aut, tzv. "rakve". "Když se to stalo poprvé, mysleli jsme, že je to jen ojedinělý incident. Jenže se to stále opakuje, opice okrádají naše návštěvníky naprosto systematicky," popisuje ředitel parku David Ross.

Podle něj všech sto čtyřicet paviánů při krádežích spolupracuje a vytvořilo si standardní postup. "Jejich technika spočívá v tom, že největší z nich vyleze na kufr a tak dlouho po něm skáče a mlátí do něj, než se neotevře. Ostatní pak vytahají věci, rozeberou si je a peláší pryč," přibližuje Ross, který už návštěvníky srozuměl s tím, že do parku vstupují na vlastní nebezpečí. Přesto prý do inkriminované části safari stále jezdí lidé, pro něž je fakt, že je pavián okrade o oblečení a osobní věci, jedinečnou atrakcí.

Lidské tělo svítí

Podle nejnovějších výzkumů australských vědců lidské tělo svítí! Na svědomí to mají biochemické reakce, produkující volné radikály. Intenzita vyzařování prý během dne kolísá - nejintenzivněji lidé svítí mezi desátou hodinou dopoledne a čtvrtou odpoledne. Světlo, které organismus produkuje, je však natolik slabé, že ho lidské oko není schopno detekovat.

Rekordní maturant: Zkouška dospělosti v 84 letech!



Na stará kolena prošel zkouškou dospělosti. Brazilský důchodce Otacilio José dos Santos si udělal maturitu v 84 letech! "Je to moje obrovské osobní vítězství," prohlásil šťastný senior, který se prý chystá na pokoření dalšího cíle: chtěl by se stát advokátem.

Zemětřesení přiblížilo Nový Zéland k Austrálii



Největší novozélandské zemětřesení za posledních 78 let způsobilo, že jižní ostrov tohoto státu se posunul směrem k Austrálii! Pohyb to byl sice zanedbatelný - zhruba o 30 cm - přesto mu vědec Ken Gledhill z ústavu GNS přikládá velký význam. "Bylo to suverénně největší letošní světové zemětřesení. Zéland se navíc o kousek zvětšil. Severní část jižního ostrova se totiž posunula o třicet centimetrů, zatímco jeho jižní část o jeden jediný," prozrazuje.

Nový Zéland se přestěhoval.

.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů