Šíp.deník.cz

OCHOTSKÁ - Moderování za 150 tisíc měsíčně!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská
Zdroj: Archiv
Sdílej článek:

PRAHA - Michaela Ochotská si nemusí zoufat! Její konec ve zpravodajství televize Nova se sice blíží, ale už teď má nabídku, aby její tvář z televizní obrazovky nezmizela. Digitální televize TV Barrandov by ji totiž ráda do hlavní zpravodajské relace. A neváhá půvabnou blondýnku i přeplatit!

Ochotské se tak vrací důkaz její kvality! "V pořadu 90 minut dáváme šanci hlavně neokoukaným tvářím, a proto si dovedu představit, že by jednou z moderátorek byla Michaela Ochotská," řekl Šípu ředitel marketingu TV Barrandov Janis Sidovský.

A sama Ochotská i přes to, že má plné ruce práce, je za nabídku ráda. Sama si možná uvědomila, že ji do hlavního zpravodajství Novy nevybrali náhodou… "Je to milé a moc si toho vážím, ale v tento moment se k takové nabídce nemohu vyjadřovat," řekla Šípu Michaela Ochotská.

TV Barrandov tak sází na sex-appeal Ochotské. Ta je pro některé muže přitažlivější než Borhyová, která se během několika týdnů do hlavní zpravodajské relace vrátí, a Ochotskou tak vyšoupne… Ta sice kvůli seriálu Pojišťovna štěstí, ve kterém působí, zcela z obrazovky Novy nezmizí, ale prestiž by mohla ztratit.

Ovšem finančně si polepší! Televize Barrandov Ochotskou kvůli jejímu talentu dokonce neváhá přeplatit. Mezitím, co na Nově bere zhruba 80 tisíc, tak na Barrandově na Ochotskou čeká měsíčně 150 tisíc korun. A to se rozhodně vyplatí…

Rudolf Šindelář

.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů