Šíp.deník.cz

Omlazující a léčivá biokosmetika

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.
Zdroj: profimedia.cz
Sdílej článek:

Ounikátních účincích bylinek, výtažků zovoce ačistě přírodních ingrediencí na pokožku nemůže být vůbec pochyb. Důkazem jeizraelská kosmetika, která obsahuje itakové pikantnosti, jakými je třeba olej ztresčích jater nebo prášek zmořských korálů. Pokud se rozhodnete BioPhyto kúru absolvovat, určitě nebudete litovat. Obličej budete mít jako vyměněný. Po strhaných rysech ani památky, jen čistá aprozářená pleť. Už po první proceduře! Vyzkoušeli jsme ji…

1. Prvním krokem je dokonalé vyčištění pleti. Ktomu slouží čisticí gel sperletí, který se nanese na zvlhčený obličej apoté se zpění. Na dočištění arozjasnění pokožky se použije tonikum spříměsí citrusu.

2.

2. Pleť je připravena na hloubkové čištění. Zde se kosmetička zaměřuje na černé tečky aakné. Používá ktomu speciální nástroj zvaný kompresor. Tím se čistí oblast čela, lícních kostí abrady.

3.

3. Po vyčištění pleti kompresorem následuje ruční dočištění zbylých partií obličeje aúprava obočí.

4.

4. Velmi příjemným krokem je aplikace speciálního peelingu, který se nanáší štětcem. Obsahuje mátu, majoránku apropolis. Nejdříve začne na pokožce pálit, potom mrazit achladit. To je známka toho, že začaly působit ingredience zužující cévy. Jde o„cévní gymnastiku“ aprokrvení pokožky. Pak se peeling tampony nebo ubrousky smyje.

5.

5. Stejně blahodárně působí imaska, která obsahuje olej ztresčích jater. Nanese se na pokožku, nechá se působit 15 minut, akosmetička vtéto fázi provede ipůlhodinovou masáž obličeje. Maska složená zřady bylinek má protizánětlivé aprotisvědivé účinky. Efekt je viditelný po první proceduře.

6.

6. Jako vitaminová smršť působí aliginátová maska. Obsahuje výtažky zplodu aceroli, vitamin C aA. Nanáší se od brady přes celý obličej. Volné zůstanou pouze nosní dírky. Říká se jí „fantomaska“, protože na obličeji zatuhne a pak se postupně stahuje. Zklidní aprojasní pleť v závěru procedury.

7.

7. Posledním krokem je aplikace výživného bylinného krému. Vlétě se používá přípravek sochranným UV filtrem. Krém se do pokožky vtlačuje.

Příroda umí zázraky

Kosmetika řady BioPhyto je určená pro všechny typy pleti alze ji používat ve všech ročních obdobích. „Základem je unikátní kombinace léčivých bylin, ovocných kyselin, minerálů avitaminů, které výrazně zlepšují mikrocirkulaci krve vpokožce, obnovují elasticitu krevních cév. Díky tomu mizí červené žilky atkáně se přirozeně okysličují,“ vysvětlila kosmetička Eva Krejsová.

Díky čistě přírodním ingrediencím, jako jsou včelí vosk, výtažek změsíčku, máty, mateřídoušky, lišejníku, echinacey nebo třezalky, mají tyto přípravky nejen regenerační, ale iléčebné účinky. Kromě toho zlepšují krevní oběh, čistí póry, regulují funkci mazových žláz azpomalují proces stárnutí pokožky.

Přírodní kosmetické produkty si můžete odnést rovnou ze salonu apoužívat je vklidu domova.

(jan)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů