Šíp.deník.cz

Paroubek se ženou pokřtili dceru Margaritu!

Jiří Paroubek s manželkou Petrou
Jiří Paroubek s manželkou Petrou
Zdroj: Deník/Martin Divíšek
Sdílej článek:

Biskup Jan Hradil pokřit dceru manželů Paroubkových Margaritu. Křest probíhal v kostele sv. Mikuláše na Staroměstském náměstí v Praze, který spravuje Církev československá husitská. Margarita získala druhé jméno Eliška.

Kmotrem se stal blízký přítel Jiřího Paroubka Petr Benda, rovněž přední člen ČSSD, a jako kmotru si Petra Paroubková zvolila svou dlouholetou přítelkyni Margaritu de la Porta.

Křest vykonal slovenský biskup ThDr. Jan Hradil, který manžele také oddával. Ve své řeči zdůraznil roli kmotrů v životě dítěte, protože ti mají být podle tradice v případě potřeby pro svého komotřence oporou v životě. Kmotra přinesla pokřtěné Margaritě Elišce Paroubkové jako dárek zlatý křížek na krk.

#nahled|https://g.denik.cz/91/3a/paroubekkrest_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/91/3a/paroubekkrest.jpg|Jiří Paroubek s manželkou Petrou křtí svou dceru Margaritu#

Blízcí přátelé rodiny Paroubkových popřáli malé Margaritě do života hodně štěstí, zdraví a ať se co nejlépe vypořádá se světem, do kterého vstupuje. Křtu se zúčastili hosté, mezi nimi i ministr zahraničních věcí Jan Kohout, předseda poslanecké sněmovny Miloslav Vlček, dále europoslanec Jiří Havel nebo manželé Krampolovi a Kteřina Brožová.

(zdroj: ČSSD)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů