Šíp.deník.cz

Playboy: SEXY Zemánková

Michaela Zemánková
Michaela Zemánková
Zdroj: Playboy
Sdílej článek:

Luxusní měsíčník pro pány si vzal za své mapovat českou hudební a divadelní scénu a představovat čtenářům nové, neokoukané tváře. Jednou z nich je i půvabná Michaela Zemánková, dívka s klasicky krásnou tváří a tělem bohyně. I když bohyně možná není to správné slovo, Míša se nevznáší někde v oblacích, její sexappeal je pěkně žhavý a teplotou se blíží zemskému jádru…

Michaela vystudovala Pražskou konzervatoř, obor hudebně-dramatický, což jí předurčilo k muzikálovým rolím. A těch má dost a velkých! Začínala v Semaforu, v představení Pokušení svatého Antonína, kde se přes kolegy z divadla dostala k Michaelu Kocábovi a odtud už byl jen krůček k Michalu Pavlíčkovi a do divadla Ta Fantastika.

Michaela Zemánková

Mimochodem, k angažmá do Semaforu přišla způsobem, jenž připomíná nějakou divadelní anekdotu: „Moje nejlepší kamarádka šla na konkurs do Semaforu a vzala mě s sebou jako morální oporu. Potkala jsem tam korepetitora, kterého jsem znala z konzervatoře, a ten mě přemluvil, ať jdu na ten konkurs taky. A hádejte, jak to dopadlo“ kamarádku nevzali, mě ano,“ vypráví Míša.

Zpět k divadlu Ta Fantastika: V Pavlíčkově muzikálu Excalibur se jí podařilo získat parádní roli Morgany. Nyní už účinkuje skoro ve všech představeních Ta Fantastiky.

Michaela Zemánková

Nedávno si připsala na konto další úspěch v této branži: Vyhrála konkurs na muzikál Kladivo na čarodějnice v divadle Milenium a získala roli Zuzany Voglickové. Zanedlouho poté otěhotněla Ilona Csáková a tak Míše přidali ještě její part, hraběnku z Galle.

Michaela Zemánková

Když si prohlédnete její sexy fotky od Jiřího Káše, asi vám bude hned jasné, že o téhle slečně s mnohostranným nadáním ještě hodně uslyšíme. Tak tedy po divadelnicku: Zlom vaz, Míšo!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů