Šíp.deník.cz

Podraz na Kotka: Byl loajální, oni ho vykopli

Vojta Kotek ukázal, že je loajální, a odmítl Primu. Teď nemá nic.
Vojta Kotek ukázal, že je loajální, a odmítl Primu. Teď nemá nic.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Velký podraz na Vojtu Kotka (23). I tak se dá nazvat jednání vedení televize Nova vůči jednomu z nejznámějších českých mladých herců.

Když Kotek na podzim loňského roku dostal nabídku od konkurenční Primy na post moderátora talentové soutěže Česko Slovensko má talent, kde byl dokonce na castingu, vedení Novy zuřilo.

Dalo Kotkovi nůž na krk – buď Talent nebo Stahovák. Tehdy se ještě loajální Kotek, který se necítil na boj s největší soukromou televizí, zalekl a se sklopenýma ušima se vrátil zpátky do Stahováku.

Jenže! Jen měsíc po skončení primácké talentové show, na které si místo Kotka namastil kapsy jeho herecký kamarád Jakub Prachař, přišla pro slavného snowboarďáka další rána.

Další pořad

„Vzhledem k tomu, že jsme pro pořad Stahovák neměli místo v jarním schématu, jeho výrobu jsme pozastavili,“ uvedla mluvčí Novy Michaela Fričová.
Vedení Novy tak jeho pořad s klidným srdcem ze dne na den zrušilo.

Kotek ostrouhal díky své naivitě a slepé loajalitě na všech frontách.

Hlasy o definitivním konci populární herecké dvojice ale zatím na Nově popírají. „Do budoucna počítáme s Vojtou Kotkem i Jirkou Mádlem. V současné době pracují na vývoji jiných projektů pro TV Nova,“ tvrdí Fričová.

Je ale otázkou, zda bude i tentokrát Kotek oddaně čekat, co si pro něj ‚jeho‘ televize připraví. Na další překvapení, jakého se dočkal i u Stahováku, už možná ale nebude mít nervy…

JAN NOVÁK

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů