Šíp.deník.cz

Polanského žena tvrdí, že uvězení manžela ji změnilo

Polanského manželka, herečka Emauelle Seigner s jejich synem Elvisem ve švýcarském Gstaadtu.
Polanského manželka, herečka Emauelle Seigner s jejich synem Elvisem ve švýcarském Gstaadtu.
Zdroj: ČTK
Sdílej článek:

Manželka režiséra Romana Polanského Emmanuelle Seigner tvrdí, že uvězení jejího muže ve Švýcarsku převrátilo život celé rodiny, dezorientovalo jejich děti a změnilo jejího „bezstarostného ducha". V rozhovoru pro polský magazín Viva! ale vyjádřila přesvědčení, že se „věc vyřeší". Francouzský režisér polského původu je nyní v domácím vězení ve své švýcarské horské chatě, kde čeká na případné vydání do USA. Tam je obviněn z toho, že v roce 1977 měl sexuální styk s nezletilou dívkou. K nezákonnému sexuálnímu styku s mladistvou, který se v USA považuje za znásilnění, se už před lety přiznal.

Třiačtyřicetiletá Seigner v rozhovoru uvedla, že s dětmi nežijí s manželem v jeho švýcarské chatě, ale pravidelně ho navštěvují. Děti se však cítí dezorientované a ona má strach.

„Už dávno nejsem tam bezstarostná osoba; už nejsem ta samá Emmanuelle," cituje její slova magazín.

Rozhovor se objevil v nejnovějším vydání časopisu, jenž se věnuje celebritám a je v něm fotografie herečky a zpěvačky v třpytivých šatech a v botách na vysokých podpatcích.

Seigner řekla, že věznění jejího manžela ve Švýcarsku loni ji poučilo, že všechno je křehké. Neupřesnila ale, jak se podle ní případ jejího manžela vyřeší.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů