Šíp.deník.cz

PŘÍLIŠ sexy pro vězení!

Mít tak pohlednou bachařku je asi snem všech trestanců.
Mít tak pohlednou bachařku je asi snem všech trestanců.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Věznicí mladých pachatelů v Brinsfordu zmítá skandál. Po desetiměsíční práci odtud byla vyhozena Amitjo Kajla (22), která pracovala jako bachařka. Prý si na ni kolegové stěžovali, že chodila do práce příliš nalíčená a ve vyzývavých oblečcích. Vrchol prý přišel ve chvíli, kdy na ni jeden mladý zakřičel: "Slečno, vypadáte vážně sexy!" Podle kolegů riskovala, že ji vězni mohli zatáhnout do cely.

Kajla trvá na tom, že její vyhazov byl vykonstruovaný, a žádá odškodnění. "Posmívali se mi a říkali, že jsem malá hloupá holka. K vězňům jsem byla přátelská, ale nikdy ne jako opravdový přítel!" Právě s tímhle tvrzením chce dívka obstát u probíhajícího soudu. A podle všeho má slušné vyhlídky.

(kud)

Grapefruity pomáhají hubnout!

Patříte mezi miliony lidí na světě, kteří touží zhubnout? Pak se začněte ládovat grapefruity! Kulaté citrusové plody obsahují naringenin, který ovoci dává hořkou chuť. A vědci nyní tvrdí, že tato látka by měla výrazně pomoci v boji s nadbytečnými kily a dokáže prý léčit i cukrovku! Bohužel testy se prováděly na grapefruitech s mnohem vyšší dávkou naringeninu, než je obsažena v běžných plodech Proto si budeme muset počkat, až vyšlechtí tak hořkou odrůdu, která bude mít pro boj s obezitou naringeninu dostatek.

(kud)

Lajdácký zubař "krmil" pacienta nástroji



Budete-li chtít na Floridě navštívit zubaře, velkým obloukem se vyhněte ordinaci doktora Wesleyho Meyerse. Ten totiž čelí obvinění, že mu součásti zubařského náčiní spadly do krku pacienta! A to hned dvakrát. Podle rodiny postiženého Charlesa Gaala se tak stalo v letech 2006, když mu Meyers upustil do úst kousek vrtačky, a o rok později, když si v pacientových útrobách "schoval" součást dentálního škrabátka. Meyers byl obviněn z nedbalosti.

(šim)

Neandrtálců bylo jen pár tisíc! Proto vymřeli!



Nejen zánik dinosaurů vrtá lidstvu hlavou. Vědci se stále snaží pochopit, proč vymřel neandrtálský pračlověk (je dokázáno, že není předkem současného člověka). A nejnovější genetický výzkum záhadu možná odhalil. "Provedli jsme analýzu kosterního materiálu neandrtálců z Německa a Chorvatska starého 60 až 40 tisíc let. A zjistili, že část DNA, která se dědí pouze v mateřství, je totožná," vysvětluje šéf týmu Adrian W. Briggse. To znamená, že oba pocházeli ze stejné "pramatky" a odhadují populaci neandrtálců po celé Evropě na sedm, maximálně 10 tisíc. Tolik obyvatel má třeba Český Brod! Pak stačí jedna nemoc nebo nedostatek potravy a populace vymře…

Přibližná podoba neandrtálce

(kud)

Hotel v letadle: Noc za 9 tisíc



Něco pro milovníky letadel: U Amsterdamu "vyrostl" nový hotel - tedy spíš "hoteletadlo"! S myšlenkou předělat aeroplán na luxusní pětihvězdičkový hotel přišel Holanďan Ben Thijssen ze společnosti Honecker Hotel, který pýchu sovětského dopravního letectva šedesátých let, stroj Iljušin 18, kompletně "vykuchal" a doplnil postelemi, barem, saunou a televizemi. Hotel najdete na letišti Teuge, a chcete-li v něm přenocovat, připravte si devět tisíc korun.

(šim)

.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů