Šíp.deník.cz

Profesionální grafici předělali známé tváře: Udělali z hvězd vlkodlaky!

Steve Buscemi jako vlkodlak
Steve Buscemi jako vlkodlak
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Známé tváře jsou často terčem šikovných grafiků, které je nechají zestárnout, zplešatět či omládnout. Tentokráte ale udělali z předních zahraničních herců krvežíznivé bestie.

Steve Buscemi (54), herec
Charakternímu herci Stevu Buscemimu by role vlkodlaka dozajista slušela. Jeho vypouklé oči se na zakrvavené bělmo hodí dokonale, ztrhané rysy a prořídlé vousy zase vtiskly jeho vlkodlakovi punc věrohodnosti. Není divu, že v soutěži tento obrázek zvítězil.

Steve Buscemi

Tom Selleck (66), herec
Představitel detektiva Magnuma by v podobě vlkodlaka asi chytal zločince ještě lépe než normálně. Ze svého charismatu ani jako poloviční vlk neztratil vůbec nic.

Tom Selleck
Tom Selleck jako vlkodlak

Beyoncé (30), zpěvačka
Slavná zpěvačka by jako žena-vlk asi mnoho srdcí nezlámala. V této podobě by si sice asi také dokázala zařídit, že kvůli jejímu porodu uzavřou celé oddělení nemocnice, ale její manžel Jay-Z by se s ní asi do dělání dětí příliš nehnal.

Beyoncé
Beyoncé jako vlkodlak

Mick Jagger (68), zpěvák
Frontman kapely Rolling Stones byl zřejmě jedním z nejlehčích objektů k předělání na vlkodlaka. Vlastně mu stačilo jen přidat špičaté zuby, trochu obarvit kůži, zašpičatět uši a zvětšit kotlety…

Mick Jagger
Mick Jagger jako vlkodlak

Clint Eastwood (81), herec a režisér
Slavnému herci sluší ve filmech kolt Magnum ráže 44, kovbojský klobouk i obyčejné tílko. A dobře vypadá i jako vlkodlak. Jen jeho dobrácké oči by asi málokoho přesvědčily o tom, že je nablízku smrtelné nebezpečí.

Clint Eastwood
Clint Eastwood jako vlkodlak


Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů