Šíp.deník.cz

Rodina Mileny Dvorské přesídlila z Belgie na Slovensko

Rodina Jana Dvorského je na Slovensku spokojená
Rodina Jana Dvorského je na Slovensku spokojená
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

A je to venku! Šípu se podařilo EXKLUZIVNĚ zjistit, kam se z Belgie přestěhovala početná rodina nedávno zesnulé herečky Mileny Dvorské (+71). Novým domovem se pro náboženského vůdce Parsifala Imanuela, manželku Lucii a jejich děti stalo sousední Slovensko. Jejich panství obehnané vysokou zdí je přitom daleko honosnější než třeba vila slovenského prezidenta Ivana Gašparoviče, který bydlí ve stejném kraji.

Léta se ukrývali v belgickém Oostende kvůli stíhání českými úřady. Ty je pronásledovaly na základě udání Mileny Dvorské, která je obvinila ze špatné výchovy jejich dětí. Před časem bylo ale stíhání zastaveno a rodina Jana Dvorského si začala hledat nový domov.

Šípu se jako prvnímu podařilo zjistit, kde se početná rodina usídlila. Zdá se, že Čechy už pro ně zůstanou nadosmrti tabu, přesto se Dvorští chtěli dostat co nejblíže své vlasti. A tak zvolili sousední Slovensko, kde se usadili ve stejném kraji jako třeba slovenský prezident Ivan Gašparovič. Prezidentská vila však oproti sídlu Dvorských vypadá jako obyčejný domek.

Milena Dvorská.

Mohutný komplex tří domů, který je rozložen na louce pod lesem a je obehnán vysokou betonovou zdí, skrývá tenisové kurty, velké množství pokojů, kryté bazény a dokonce i domek pro ostrahu. „Víme to, že nyní žijí na skutečném zámku," píše jako fiktivní novinářka na stránkách svého otce jedna z Janových dcer. A mohutná stavba by se svou velikostí skutečnému zámku mohla vzdáleně i podobat.

Na pozemek je vstup přísně zakázán.

Kde ale Dvorští, kteří se netají tím, že nepracují a své děti neposílají do školy, na takové bydlení sehnali finance? Část peněz nejspíš rodina získává z prodeje knih a desek, pod kterými je podepsán sám otec rodiny Jan. „Můj román Zákony křiklounství a řvounství vyšel ve slavném nakladatelství Maťa, dělám písničky, které se líbí Ivanu Kralovi, Františku Ringo Čechovi a dalším," řekl Jan Dvorský Šípu.

#nahled|https://g.denik.cz/56/9c/rdb3_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/9c/rdb3.jpg|Z dolní strany domy obklopuje vysoká betonová zeď #

Místo svého bydliště se ovšem rodina stále snaží utajit. „Moc se omlouváme, ale o nás s nikým mluvit nechceme," řekl Šípu Jan Dvorský, který se nejspíš stále obává napadení lidmi, spojenými s jejich sektářskou minulostí.

#nahled|https://g.denik.cz/56/9c/rdb4_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/9c/rdb4.jpg|Vila prezidenta Gašparoviče nevyčnívá z řady průměrných domků v okolí. #
#nahled|https://g.denik.cz/56/9c/rdb5_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/9c/rdb5.jpg|Z dolní strany domy obklopuje vysoká betonová zeď #
Sídlo rodiny Jana Dvorského je umístěno na okraji lesa.
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů