Šíp.deník.cz

Šarmantní herečka Chantal Poullain: Chtěla utéct zpátky domů

Herečka se dnes věnuje nadaci Archa Chantal.
Herečka se dnes věnuje nadaci Archa Chantal.
Zdroj: Šíp/Tilen Vajt
Sdílej článek:

Když se herečka Chantal Poullain (55) rozhodla kvůli lásce k Bolku Polívkovi (62) v roce 1979 usadit v Československu, netušila, že si o několik let později projde hotovým peklem. Teď se rozhodla o všem promluvit.

Svět se jí prý poprvé zhroutil v době rozchodu. „Když nám s Bolkem skončila společná životní cesta, nebylo mnoho důvodů, proč tady zůstávat,“ přiznala herečka, která pochází z jižní Francie. „Kvůli němu jsem do Česka přišla, a když zmizel důvod – láska, chtěla jsem se vrátit do Marseille. Byl tady ale můj syn Vladimír,“ vzpomíná herečka, proč nakonec zůstala.


Když už vše vypadalo, že se obrací k lepšímu, přišla další bolestivá rána. Autohavárie v roce 2003 v Olomouci, při které byli vážně zraněni dva lidé. Chantal tehdy hrozilo až pět let v kriminále.


Velká Láska Chantal Bolek Polívka

„To bylo pro mě psychicky nejtěžší období. Myslela jsem, že to už nemohu ustát, a podruhé jsem přemýšlela nad tím, že se vrátím do Francie,“ líčí s tím, že celou událost brala jako velké ponaučení. „Dodnes to ve mně zůstalo, jsou to takové šrámy,“ řekla herečka.


V médiích se tehdy objevovaly spekulace, že řídila podnapilá – policie jí totiž naměřila 0,3 promile alkoholu. „To byly lži. Nakonec se ukázalo, že šlo o nepravdivá tvrzení,“ dodala herečka s tím, že zkoušku ovlivnily kapky proti kašli, které tehdy užívala. Tuto verzi potvrdil i rozbor její krve. S dvojicí postižených se podle svých slov finančně vyrovnala.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů