Šíp.deník.cz

Sex pod stromečkem: Najděte si chvíli na erotické hrátky

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Češi se milují průměrně každé tři dny, takže jedno „číslo“ vychází i na vánoční svátky. Hodí se ale nemravné hrátky do duchovní a rodinné atmosféry? Podle odborníků jednoznačně ano!

Stres a kalorie. To jsou hlavní nepřátelé každoročních Vánoc. Sex je přitom ideálním prostředkem, který umí oba negativní vlivy najednou hravě potlačit.

Orgasmus a kalorie

Při milování se v těle uvolňuje hormon endorfin, který vyvolává pocit blaženosti a euforie. Při sexu se navíc řádně zapotíte a zapracujete na své štíhlé linii. Jen pro představu, jeden vanilkový rohlíček nebo linecké kolečko má přibližně 300 kJ.

Sexuologové vypočítali, že při jednom orgasmu tělo spálí zhruba 1300 kJ. Když k tomu připočteme i horečné vzájemné svlékání šatů (cca 600 kJ), pak spodního prádla (cca 50 kJ) a následné nasazování kondomu (cca 25 kJ), můžete si po milování bez výčitek dopřát plnou hrst cukroví.

Sváteční nehody

Vánoční milování ale s sebou nese i určité nástrahy. Své o tom ví třeba jeden ruský pár, který dal průchod své vášni přímo v autě. Brzdy ale nápor houpání nevydržely a vůz se samovolně rozjel. Původně roztoužená dvojce pak ze zadního sedadla jen bezmocně sledovala, jak se blíží hladina přilehlého jezera. Prokřehlý pár vyprostili až hasiči.

Pozor si dávejte také na náhodné vánoční seznámení, které sice může mít punc romantiky, ale zároveň se může jednat o nebezpečnou kratochvílí.
Jedna osamělá žena z jižních Čech si loni na Štědrý den pozvala do bytu muže, s nímž se seznámila na inze-rát. Nápadník ale přišel opilý a začal se velmi nevybíravě dožadovat sexu.

Nakonec ho odradilo až cukroví, které žena původně nachystala na stůl jako pohoštění, ale ve chvíli nouze se pro ni stalo vítaným střelivem.

(tom)


Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů