Šíp.deník.cz

Simona Krainová: Chtěla bych si zahrát v bondovce!

19 fotografií 19
Simona Krainová
Simona Krainová
Zdroj: Evžen Pajskr
Nahlédnout do světa modelingu mohly v sobotu 8. května ve Futuru dívky z Hradecka. Akcí provázela topmodelka Simona Krainová. Nahlédnout do světa modelingu mohly v sobotu 8. května ve Futuru dívky z Hradecka. Akcí provázela topmodelka Simona Krainová. Nahlédnout do světa modelingu mohly v sobotu 8. května ve Futuru dívky z Hradecka. Akcí provázela topmodelka Simona Krainová. Nahlédnout do světa modelingu mohly v sobotu 8. května ve Futuru dívky z Hradecka. Akcí provázela topmodelka Simona Krainová.
Sdílej článek:

Světová topmodelka si v královéhradeckém obchodním domě střihla roli člena poroty na castingu agentury Elite Model Management. Na přehlídkových molech už si nemá co dokazovat. K pyšné princezně má však hodně daleko. Na castingu v Hradci byla Simona Krainová velmi bezprostřední a s milým úsměvem neodmítla jedinou žádost o autogram. „Jezdíme sem rádi, rostou tady krásné holky. Vloni jsme měli jedno místní děvče ve finále soutěže,“ řekla světová topmodelka.

Mají české dívky nějakou šanci prosadit se ve světě?
Určitě. Tahle agentura patří k nejlepším na světě. Manažeři vědí, jaké modelky jsou na trhu nejúspěšnější. Mají mnohem větší šanci, než když se přihlásí do nějaké místní přiblblé agentury. Nestačím se divit, jak tady dokážou dělat lidi z podvodu byznys.

Jak jste začínala vy?
Našla mě skautka francouzské agentury přímo na ulici. Nemusela jsem absolvovat dlouhé castingy, přiklonilo se ke mně štěstí!

Na castingu jsou dívky od 13 let. Není to málo?
Není. Pracovní povolení sice dostanou až v patnácti, ale my už ve třinácti víme, která dívka má potenciál se prosadit. A když s námi podepíšou smlouvu, tak mají garanci, že je nebude lovit nějaký pseudofotograf a nebudou pak jezdit pracovat někam do veřejných domů v Itálii.

Kolik bylo vám?
Šestnáct let.

Není to naopak pozdě?
Není. V modelingu jsem dvacet let. Všechno jsem si vyzkoušela. Nic mi neuteklo.

Co vám práce dala a vzala?
Dala mi rozhled, možnost vydělat si peníze, navštívit nejkrásnější místa, naučit se jazyky, možnost rozlišovat mezi dobrými a špatnými lidmi. Vzala mi soukromí, ale to mi nevadí. A taky pár pseudopřátel, kteří byli stejně jen zbytečná dekorace.

Co je pravdy na tom, že se modelky vzájemně moc nemusejí?
Nemám mezi modelkami moc kamarádek. Ale to je tím, že chci ve svém soukromí vypnout a nebavit se o přehlídkách. Konkurence v branži je, ale že bychom si dělaly naschvály… Zaměstnaná a pracující modelka nemá čas na žádné intriky.

Nakoukla jste i do filmu. Neplánujete nějaké další natáčení?
Zrovna v létě budu točit film s Karlem Rodenem. Moc se na to těším.

Co je to za film?
Zatím nemůžu nic říkat. Všechno je ještě v jednání. Možná tak za půl roku.

Vás by po ukončení kariéry nelákalo třeba právě herectví?
Kdyby byl dobrý scénář a režisér, tak bych neodmítla. Ráda bych si zahrála v nějaké další bondovce. Přijde mi to jako obrovský kult. Holky tam sice hrají jen krásné slepice, ale tam bych kdákala ráda. To by mi nepřipadalo jako hanba.

Je to reálné?
Nic není nemožné.

Působila jste i v taneční show. Připojistila jste se?
Musela jsem. Kdyby se stalo něco vážného, tak by mě to vyřadilo z provozu, a to si nemůžu dovolit. Odstoupila jsem sice kvůli zranění kotníku, ale nic jsem za to nedostala, protože pojistka byla jen pro případ trvalých následků. Jsem ráda, že jsem to nemusela využít.

Hodně lidí nyní spekuluje, jestli jste těhotná…
To nekomentuji.

Vizitka Simony Krainové

* 19. 2. 1973 v Havlíčkově Brodě
- Po sametové revoluci se úspěšně zúčastnila castingu, který pořádala agentura Madison Models a odcestovala do Paříže jako začínající modelka.
- Magazín Stuff ji v roce 2001 zařadil mezi 50 nejvíc sexy žen světa.
- Předváděla pro módní návrháře Yves Saint Laurenta,Thierry Muglera či Max Maru.
- Zahrála si i v celovečerních filmech Kamarád do deště II a v trilogii Byl jednou jeden polda.

(zdroj: bulvar.cz)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů