Šíp.deník.cz

Talentmania je v plném proudu: Na place bylo i šestitýdenní miminko!

6 fotografií 6
Talentmania: Casting v Karlínském divadle
Talentmania: Casting v Karlínském divadle
Zdroj: TV Nova
Talentmania: Casting v Karlínském divadle Talentmania: Casting v Karlínském divadle Talentmania: Casting v Karlínském divadle Talentmania: Casting v Karlínském divadle, porota
Sdílej článek:

Prostory budovy Hudebního divadla Karlín obsadily během předminulého víkendu stovky talentovaných a nadaných účastníků česko slovenské show Talentmania televize Nova. Ti přišli ukázat svůj talent a přiblížit se tak pohádkové výhře téměř 4 milionů korun. Nechyběla hvězdná porota, ani moderátor Leoš Mareš. Podívejte se, jak to tam vypadalo…

Hvězdná porota v čele s krásnou a půvabnou Alenou Šeredovou, okouzlující Adelou Banášovou, charismatickým Paľem Haberou a vtipným Zdeňkem Troškou hodnotila výkony soutěžících celý víkend. Během tří dnů porota shlédla na tři stovky uměleckých vystoupení! Mezi účinkujícími tentokrát převládali ekvilibristická a varietní čísla. Byly tam hadí ženy i muži, vzdušná akrobacie, artisté, žongléři, kouzelníci, klauni, baviči, fakíři, vystoupili i krotitelé zvířat se svými miláčky, které by na podiu nikdo nečekal.

Porota měla co dělat

Nechyběla ani taneční vystoupení – tance společenské, latinské, orientální, břišní, lidové, moderní, nechyběl ani tanec scénický, show dance, electric boogie či brazilská samba. I mnoho zpěváků přišlo předvést své „zlato v hrdle“ – zazněly jak operní a operetní árie, tak popové a muzikálové songy. Porota shlédla i šikovné mažoretky, roztleskávačky, které létaly 10 metrů vysoko, imitátory osobností od originálů k nerozeznání, umělce excelentně hrající na nejrůznější hudební nástroje.

Mareš komentoval

Nechyběla ani čísla neobvyklá, jako „ocelový“ silák, hraní na pilu, rychlokrájení cibule nebo třeba chlapec se zázračnou pamětí. Třešničkou na dortu byla přítomnost šestitýdenního miminka, které „přihlíželo“ vystoupení svých rodičů. Ani tentokrát na natáčení samozřejmě nechyběla naše moderátorská špička Leoš Mareš, který soutěžní čísla komentoval.


Nejmladšímu účinkujícímu, který přišel ukázat svůj talent byly jen 3 roky, nejstaršímu pak obdivuhodných 79 let.

Spolumoderátorky dostaly šanci se ukázat

I onen víkend byly přítomny na natáčení tři kandidátky na spolumoderátorku show Talentmania pro Leoše Mareše a to Nikol Moravcová, Jaroslava Kholová a Dominika Stará ze SuperStar, u kterých se otestoval moderátorský talent v praxi. I tyto půvabné slečny uvidí diváci v úvodních epizodách pořadu.


(zdroj: TV Nova)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů