Šíp.deník.cz

Temná minulost Slávika: Marihuana, tajné rituály, drogové obchody!

Jaro Slávik, charismatický porotce Česko Slovensko má talent
Jaro Slávik, charismatický porotce Česko Slovensko má talent
Zdroj: Deník/Martin Divíšek
Sdílej článek:

Elegantní sympaťák, co vydělává spousty peněz a v jedenadvaceti vedl hudební společnost. Ale také muž, který holdoval kouření marihuany, sháněl drogy pro zpěváky a praktikuje tajné rituály! To vše je Jaro Slávik (33), porotce soutěže Česko Slovensko má talent.

O jeho úspěších se popsaly stohy papíru. A schopnosti porotce Jara Slávika z Česko Slovensko má talent asi může zpochybňovat jen málokdo. Jenže, co za nimi stojí? Je to jen píle a tvrdá práce? Nebo je v tom víc? Sám Slávik přiznává, že ve své profesi tlak občas řešil marihuanou. Možná i proto dostal nálepku bouřliváka. Dodává ale, že v tomhle směru se již polepšil, a marihuanu nekouří. „Mám takový pocit, že jsem přestal už při působení na Ukrajině. A k tomu bouřlivému životu. Když pracujete aktivně, s mnoha lidmi, jste pod velkým tlakem, tak může dojít k zábavnějším situacím a pak se na ně rádo s úsměvem vzpomíná,“ prozradil.


Občas ale Slávik zavzpomíná až moc. Jako v době, kdy nechtěně prozradil, že jako producent sháněl drogy hudebníkům. „Že jsme Shaggymu ve čtyřech zemích Evropy sháněli kilogramy marihuany? Odkrýt něco, co je pravda? To jsou věci, o kterých se nehovoří, ale na všech koncertech organizátoři zoufale shánějí narkotika. Velké nadnárodní společnosti to pak vedou v účetnictví pod položkou svíčky a květiny,“ šokoval před časem porotce talentové soutěže.

#nahled|https://g.denik.cz/56/f7/4008_shaggy_denik_as_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/f7/4008_shaggy_denik_as.jpg|Marihuanu sháněl Slávik i pro zpěváka Shaggyho.#


Svá slova sice pak bral zpět, tvrdil, že je nikdy neřekl, ovšem nahrávka rozhovoru, který dával, mluví jasně proti němu. A vzhledem k pověsti celebrit, které se živí hudbou, tato skutečnost asi překvapila málokoho.


#nahled|https://g.denik.cz/56/f7/4008_porota_as_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/f7/4008_porota_as.jpg|V porotě soutěže Česko Slovensko má talent plní roli kata. #

Drogy však nejsou jedinou věcí, co mu v životě dodávala sílu. Přátelé Slávika tvrdí, že hodně jeho rozhodnutí je také spojených s jeho vírou. O té ale mluví jen s velkou nechutí. „Snažím se nebát si přiznat, že některé věci jsou mimo moje chápání. A že existuje něco, v co věřím a s čím se dá pracovat. A vzhledem k mému až programovému nihilismu vůči některým věcem mi víra pomáhá v určitých životních situacích. Víte, dřív pro mě byla bodem, o který se opřete. Teď se pro mě stává lanem, kterého se přidržuju,“ přibližuje své přesvědčení.


Na levém lýtku má pak vytetovanou maurskou masku. O jejím významu ale hovořit odmítá. Že by další berlička na cestě za úspěchem? „Má svoje rituální významy, ale je to soukromé,“ odbývá téma stroze.


Sympatický Slávik býval dřív rebel, vedle manželky.

Jako by si chtěl všechna svá tajemství udržet jen pro sebe… A kdo by se mu divil, jeho filozofie je přece velmi prostá: „Kdyby se každý staral o to, aby svou práci dělal co nejlépe, a ne o to, jak dělá svou práci soused, hned by všechno fungovalo.“

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů