Šíp.deník.cz

Těžká obvinění Ivety Bartošové: Bílá mě chtěla zabít a zničila mi kariéru!

Petr Sepéši byl Ivetinou první láskou.
Petr Sepéši byl Ivetinou první láskou.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Sotva se zvedla ze dna, už kolem sebe plive! Iveta Bartošová ve své nové knize napadá nejen všechny bývalé milence, ale dokonce i Lucii Bílou. Tu přímo obviňuje z toho, že se ji pokusila zabít a způsobila konec její kariéry!

Tak tohle už je opravdu moc! Doslovný přepis výpovědi Ivety Bartošové, který se objevil v knize Neměla jsem se vůbec narodit, jistě způsobí mnoha lidem psychické obtíže. A zpěvačka se navíc neopřela jen do svých bývalých milenců Petra Sepéšiho nebo Ladislava Štaidla, ze kterého udělala doslova zrůdu.

Svůj díl si odnesla také Lucie Bílá, která začala svou kariéru později než Iveta. Ta obviňuje Bílou z toho, že ji chtěla zničit a ke svému dílu použila černou magii. Zpěvačce jednou před vystoupením měla přinést „dárek“, figurku smutného pána, která pak Bartošové způsobila ochrnutí a dokonce téměř smrt.

„Měla jsem třeba takové stavy, že jsem tři dny nemohla ani dýchat a zničehonic jsem ochrnula. Dokonce za mnou musela přijet máma, a ta takovou dálku vždycky jela, jen když se opravdu dělo něco závažného. Musela se ke mně naklánět, jestli vůbec ještě dýchám,“ prozrazuje v knize Iveta.

Lucie Bílá prý zpěvačku chtěla zabít prostřednictvím černé magie.

Figurka nešla zničit, a tak ji prý musela vyhodit do popelnice. Od té doby ale šla její kariéra strmě dolů, zatímco ta Lucie Bílé stoupala do nebeských výšin. „Naše vystřídání začalo přesně tím smutným pánem,“ uvádí Bartošová. A co na její obvinění říká sama Lucie Bílá, která podle slov zpěvačky nechtěla se svou sokyní nikdy ani vystupovat na jednom koncertě?

„Řeknu pouze, že to byla dřevěná soška modlícího se Buddhy, kterou jsem kdysi dala několika lidem pro štěstí, více se vyjadřovat nebudu,“ sdělila Bílá.
Ať už je pravda kdekoliv, jisté je jedno. Pokud ještě doteď měla Iveta v showbyznysu pár přátel, vydáním své knihy plné výčitek a obvinění si proti sobě poštvala úplně všechny.

Těžký porod dvojčat
Když se sestra Ivana narodila, dali mámu na poporodní oddělení, ale ona měla stále bolesti a prosila je, aby něco udělali. Říkala, že v ní musí ještě něco být. Něco! A to něco jsem byla já.

Sepéšiho milenky
Plakal a stále opakoval, že si nemůže pomoct, že nemůže mít jenom jednu ženskou. Omlouval se mi a odprošoval.

 Ladislav Štaidl prý Ivetu jen mlátil a také ji chtěl zničit.

Nucený potrat Láďou Štaidlem
Totálně mě dusil a naléhal, abych těhotenství přerušila, jinak že mě zničí. On už nevěděl, čím by mě k tomu mohl dotlačit.

Hovory se Štaidlem o Ivetině nevěře
Mluvil. Pořád. Vždycky měl důvod, proč mě zmlátit. Byl to buď Hrušínský, nebo Tříska. Když si na to vzpomněl, říkal: „Za to tě zmlátím, jo. A budeš celý život trpět.“

Početí Artura
Stalo se to na Floridě. Poté, co mě zmlátil v koupelně.

Návštěva mámy u Štaidla v Jevanech
Vůbec nesměla jít do té místnosti, kde byli hosté. Moje máma! Směla mi pomoct jen v kuchyni, protože jsem si to prosadila. Řekla jsem, že máma přijede a konec. Mrzelo mě, že nesnesl, aby tam byla.

#nahled|https://g.denik.cz/56/a7/bartosova_hulka_sip-300.jpg|https://g.denik.cz/56/a7/bartosova_hulka.jpg|Daniel Hůlka - o sexu s ním se také Iveta vyjadřuje#

O Danu Hůlkovi
Bylo to takové nárazové. Trvalo to mezi námi asi půl roku, ale sešli jsme se za tu dobu jen několikrát. V podstatě mu šlo jenom o ten sex. Byl tak nějak úplně mimo.

První setkání s Lucií Bílou
Ještě se ani nejmenovala Lucie Bílá, ale Hana Zaňáková. Pak jsme se začaly různě potkávat. Ale vždycky byla totálně opilá a sprostá. Nadávala.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů