Šíp.deník.cz

TOP 10 nejextravagantnějších účesů!

Carlos Valderrama
Carlos Valderrama
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

I sportovci mají své úlety! Lev, zebra, opičák, také to se nosí na hlavě…


Občas se to prostě nepovede! Sportovní celebrity z celého světa se mnohdy "pyšní" sestřihy, nad nimiž zůstává zdravý rozum stát.

Král zvířat


CARLOS VALDERRAMA

Málokterý fotbalista dokázal, aby se na něj vzpomínalo nikoliv díky gólům a přesným nahrávkám, nýbrž kvůli klauniádě, kterou nosil na hlavě. Lev by mu mohl tuhle hřívu závidět.

Náčelník Manitou

GORAN IVANIŠEVIČ

Tento tenista je viditelně hrdý na místo, z nějž pochází. A aby všichni poznali, že je z Chorvatska, kde se natáčel legendární Vinnetou, hodil si sestřih a la indiánský bojovník.

Futuristický fintil

DENNIS RODMAN

Slavný basketbalista a exmilenec Madonny nikdy nenudil. Naopak, občas působil, jako kdyby si pro design sestřihu odskočil někam do vzdálené budoucnosti.

Pěkný trávník

VALENTINO ROSSI

Italská motocyklová legenda na jaře vždy "poseká" vlasy na hlavě, aby mu pak celou sezonu rostly. Buď má tedy mega květák, nebo krásně střižený anglický pažit.

Vypadá jako Barbie

DAVID BECKHAM

Není k nakousnutí? Proslulý modeman z Ostrovů mění vizáž podle ročního období. S těmito dlouhými odbarvenými loknami působil jako panenka (ne Antonín - ten má knír).

Jednorožec bez rohu

RONALDO

V dobách největší slávy si brazilský fotbalista dovolil kdeco nejen s obranami soupeřů. Výtvoru na hlavě z MS 2002 zvanému jednorožec chyběl jen ten roh

Rybář dlouhovous

SCOTT PARKER

Na hokejistovi, který se v NHL nikdy pořádně neprosadil, je vidět, že pochází z Aljašky. Už jen dát mu do ruky prut a posadit ho na břeh řeky! Nebo na loďku…

Jak z Planety opic

ABEL XAVIER

V minulosti se portugalský fotbalista zapletl s drogami a právě v jednom z raušů si nejspíš objednal účes ve stylu obyvatel Planety opic. Kterému z hrdinů se podobá?

Rocková hvězda z 80. let

ANDRE AGASSI

Dokud nosil účes a la kytarista z kapely Europe, s tenisem to nebyla žádná sláva. Jen co shodil vlasy, přišla forma a stal se z něj světový hráč číslo 1.

Hádej, kdo jsem?

DJIBRIL CISSÉ

Zebra! Francouzský fotbalista proslul tím, že létal do Marseille za svým kadeřníkem, i když hrál v Anglii. Jak je vidět, o nápady nouze nebyla a jemu nevadilo, že vypadá jako pako.

.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů