Šíp.deník.cz

Trapas slavice Lucie Bílé: Nepamatovala si TEXT!

Lucie chvílemi bezradně sledovala Kamila Střihavku. Nevěděla, kterou část textu má vlastně zpívat.
Lucie chvílemi bezradně sledovala Kamila Střihavku. Nevěděla, kterou část textu má vlastně zpívat.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Po rozvodu s Václavem Noidem Bártou se zpěvačka Lucie Bílá (43) zavalila prací. Turné, charitativní vystoupení, křty přátel z branže. To je její život posledních pár měsíců. Teď navíc Bílá přijala roli ve filmu. Otázkou je, zda si toho Lucka nenakládá příliš. Na koncertě k dvacátému výročí kariéry Kamila Střihavky totiž předvedla pro ni netypický trapas!

Lucie Bílá začíná hřešit na to, že je v Česku stále nejlepší zpěvačkou. Držitelka nejsilnějšího hlasu sice pořád zpívá jako bohyně, někdy ale bohužel neví, co má vlastně zpívat. Pořádným trapasem si tak zavařila na koncertě k dvacátému výročí hudební kariéry Kamila Střihavky, kde měla s oslavencem jako hlavní host večera zazpívat jediný duet. Jaký byl ale šok přítomných hostů, když se hned po několika prvních slovech zpěvačka očima přilepila na připravený text, který si vzápětí dokonce vzala do rukou, protože z dálky na něj špatně viděla. Omluvou pro zlatou slavici by mohlo být jedině to, že na koncert přispěchala z velmi náročného představení Carmen, ve kterém ztvárňuje hlavní roli. Neznalostí textu ale Lucie ublížila hlavně sama sobě, protože hlasově byl duet s Kamilem Střihavkou opravdovým zážitkem.

A problém s pamětí přišel pro zpěvačku v nejhorší možnou chvíli, velmi brzy ji totiž bude potřebovat. Důvod? Chystá se přijmout roli ve filmu! „Dostala jsem nabídku zahrát si v novém snímku F. A. Brabce,“ svěřila se Bílá, která se už nemůže dočkat natáčení.

Po malém štěku z posledního filmu Marie Poledňákové Líbáš jako Bůh a několika dalších menších rolí se tak Bílá konečně dočkala pořádné nabídky. „Je to krásné,“ září štěstím zpěvačka, která se po rozvodu s Václavem Noidem Bártou plně oddala své práci. „Pan Brabec mi nabídl roli ve svém pohádkovém muzikálu. Moc se těším. Už scénář s hudbou jsou pohlazením pro mou duši,“ rozplývá se zpěvačka, která u nás patří k absolutní špičce.

„Ještě si ale nějaký měsíc počkám, natáčení začíná až v červnu. Ale i tak mám dost práce. Denně hraji v Carmen a na květen chystám s kapelou turné,“ dodává nadšeně zpěvačka, která byla jedinou pozvanou ženou na křtu. Kromě ní vystoupili v pražském Retru ještě Dan Bárta, Michal Pavlíček nebo Ota Balage.

(kb, jn)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů