Šíp.deník.cz

Utíkali před ní HRŮZOU!

Jocelyn chtěla vypadat jako divoká šelma. Když ji manžel poprvé spatřil, zděšeně vykřikl.
Jocelyn chtěla vypadat jako divoká šelma. Když ji manžel poprvé spatřil, zděšeně vykřikl.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Jocelyn Wildenstein je odstrašujícím příkladem toho, kam až může zajít honba za lepším zevnějškem. „Tygří žena“, jak se dnes už šedesátileté ženě v USA i ve světě přezdívá, má za sebou desítky plastických operací, za které utratila v přepočtu 70 milionů korun, a její tvář dnes vypadá jako odpudivá maska z laciného hororu. Na začátku přitom byla jen snaha být jedinečná pro okolí i svého záletného manžela.

Jocelyn se narodila 5. srpna 1950 ve středostavovské rodině Perissů ve švýcarském Lausanne. Její rodiče nebyli příliš majetní, ale mladá ambiciózní dívka se rozhodla, že svůj život prožije v bohatství a luxusu. Vsázela přitom na svou krásu a půvab. Když se k tomu ještě naučila dobře střílet, lovit a pilotovat malá letadla, její šance v mužském světě o poznání vzrostly.

Jocelyn před plastickými operacemi

Ulovila miliardáře

Životní terno udělala ve svých 27 letech při loveckém víkendu v Keni, kde doslova uhranula miliardáře Aleka Wildensteina. Tohoto muže provázely na každém kroku skandály a o původu jeho pohádkového bohatství kolovaly ne příliš lichotivé zvěsti. Židovská rodina Wildensteinů, kteří vlastnili jednu z největších a nejúspěšnějších uměleckých agentur, totiž byla podezřívána z obchodování s nacisty, kterým údajně prodávali nebo od nich kupovali umělecká díla.

Alec byl Jocelyn při lovu lvů uchvácen a hned následující den ji pozval na projížďku po svém rozlehlém keňském pozemku.

Netrvalo dlouho a oba se do sebe bláznivě zamilovali. O rok později, 30. dubna 1978, si před oltářem v Las Vegas řekli své ano a Jocelyn konečně získala klíč k miliardovému pokladu.

Po luxusní svatbě se šťastní novomanželé usadili v pětipatrovém Alekově bytě na newyorské Park Avenue, ve kterém nechyběla vzácná umělecká díla, několik ložnic a plavecký bazén, a Jocelyn velmi rychle zapadla mezi společenskou smetánku. Aby ne, na bohatství se zvyká rychle a Wildensteinovi údajně utratili milion dolarů měsíčně. Často cestovali a pobývali i na dalších Alekových sídlech – v luxusním bytě v Paříži, plážovém domě v Karibiku, vile v Lausanne nebo na zámku ve Francii.

A protože Jocelyn i Aleka od začátku spojovala láska k exotickým zvířatům, za domácí mazlíčky si místo psů a koček pořizovali vzácné opičky a divoké šelmy, které s nimi cestovaly po celém světě v Alekově soukromém tryskáči.

#nahled|https://g.denik.cz/56/d8/bzru2_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/d8/bzru2.jpg|Fotka z roku 2006#

První plastická operace

Jocelyn ale časem nestačilo být jen bohatou paničkou. Toužila být jedinečnou, ne-napodobitelnou. A co víc – bála se, že přijde o svého manžela, kterému nebyly ani po svatbě cizí občasné flirty s jinými ženami. Zpočátku se proto snažila odlišit a vyniknout extravagantním oblečením, které speciálně pro ni navrhoval sám Chanel, a výraznými šperky i doplňky za miliony dolarů, ale to bylo Jocelyn málo. Aby si Aleka ještě víc připoutala, porodila mu dvě děti a později se rozhodla proměnit v to, co Alec tolik miloval – džungli a zvířata v ní.

Obrátila se proto na svého plastického chirurga s nezvyklou žádostí. Chtěla, aby z ní udělal divokou šelmu, a operatér nakonec souhlasil. Následoval nespočet operací, které měly jediný výsledek – původní Jocelyno kouzlo nenávratně zmizelo a na scénu nastoupilo zjevení „královna džungle“. A to byl začátek konce jejího manželství. Když ji Alec poprvé spatřil, zařval hrůzou.

Rozčarovaná žena se proto znovu obrátila na svého chirurga, aby její tvář vrátil do původního stavu. Podle neověřených informací prý tehdy zděšení pacienti při pohledu na nechutný Jocelynin škleb utíkali z čekárny. Lékaři jí ale už pomoci nedokázali, přestože dodnes podstupuje další a další reoperace.
S manželstvím to od té doby šlo z kopce, hádka střídala hádku a Alec si nakonec v roce 1997 našel krásnou mladičkou Rusku, čímž zasadil svazku s manželkou definitivní ránu. Když se Jocelyn jednoho dne vrátila nenadále domů a našla tam cizí ženu v županu a rozzuřeného manžela, který jí vyhrožoval se zbraní v ruce a mířil jí na srdce, odjela a vrátila se s policejním doprovodem. Začal rozvod, který byl stejně vášnivý jako začátek jejich vztahu.

#nahled|https://g.denik.cz/56/d8/bzru3_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/d8/bzru3.jpg|S mladým milencem#

Užívá si s návrhářem

Byl to nelítostný boj o každou píď miliardového království. Jocelyn chtěla 200 mi-lionů dolarů v hotovosti jako vyrovnání, k tomu desítky milionů v uměleckých dílech, domy a 200 tisíc dolarů jako měsíční gáži. Soud jí nakonec po dlouhém procesu přiřkl vyrovnáním v řádu desítek milionů dolarů, přestože ještě nějakou dobu trvalo, než jí Alec peníze vyplatil.

Tři roky po rozvodu se podruhé oženil s Ljubou Stupakovou, ale „kočičí ženu“ ze svého srdce vymazat nedokázal a bývalí manželé se začali opět tajně scházet. Jejich vztah plný divokých vášní ale nevydržel. Alec předloni zemřel a Jocelyn si dnes užívá jeho majetku a vztahu s osmatřicetiletým módním návrhářem Lloy-dem Kleinem. Její tvář je ale stále varováním pro všechny ženy, které často z pouhého rozmaru uvažují o plastické operaci.

(kaš)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů