Šíp.deník.cz

VERONIKA - Skočila z mostu!

Veronika
Veronika
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Říkala si Bublinková víla a měla ráda internet. Veronika (+16) jednoho dne napsala: "Chci být motýlem." Své velké přání si splnila o pár dní později. Skočila z dálničního mostu z výšky 70 metrů. Na internetových stránkách Veronika ukazovala své fotky a obrazy. Jeden z obrázků nazvala "Umění sebevraha". Bylo na něm barevné halucinogení vytřeštěné oko.

Svou smrt naplánovala a popsala na internetu. Pod přezdívkou Bublinková víla navštěvovala server pro mladé libimseti.cz a tam zanechala několik fotek se vzkazy, že dobrovolně odejde z tohoto světa. K jednomu obrázku připsala: "Chci skočit!", další fotku, na které je vytřeštěné mrtvé oko, nazvala Umění sebevraha. "Jednou vážně odletím pryč, chci být motýlem - šup…," stojí u dalších snímků. Svou smrt uskutečnila na Boží hod velikonoční.

"Verunko, doufám, že je ti tam nahoře líp a vznášíš se, jak sis vždycky přála," píše Veronice na internetu její kamarádka Barča. Nejtěžší chvíle teď prožívají Veroničini rodiče, kteří jí uspořádali tajný pohřeb.

Jak se k případu vyjádřil ředitel školy, kde Veronika studovala? Jaké byly pocity spolužáků?
To a další informace a fotografie najdete v dnešním tištěném vydání deníku ŠÍP!

Veronika

Napsala o sobě "Bublinková víla"
- Jsem bisexuální, mám prsa dvojky
- Měřím 153 centimetrů a mám plnoštíhlou postavu
- Moje závislosti jsou kouření a vodka
- Baví mě fotit, historie, umění
- Miluju rajčata, šopák, brumíky, čokoládu, kopretiny a pampelišky
- Nejradši chodím do Roxy, čtu Paula Coelha a Reflex
- Ráda se válím v posteli, poslouchám Oasis, Armstronga, Beatles
- Co nesnáším? Sebe. Mezi největší hříchy patří, když se večer neuhlídám a chlastám jak duha a druhej den vokno, to mě ani pan Bůh neodpustí

JAROSLAV ŠNAJDR

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů