Šíp.deník.cz

Záhadná Mahulena Bočanová: Vrací se snad zpátky k Mrázovi?!

Mahulena Bočanová prý s dcerou Márinkou do městečka často jezdí. O stavbě domu ale nikdo nic neví.
Mahulena Bočanová prý s dcerou Márinkou do městečka často jezdí. O stavbě domu ale nikdo nic neví.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Mahulena Bočanová (43) neustále mluví ostavbě svého nového domu, který platí její muž Viktor Mráz. Na pozemku, kde by měl stát, je ale zatím pusto aprázdno anikdo ze sousedů ostavbě nic netuší. Není tak celá akce pouhým výmyslem manželů, který by odvedl pozornost od skutečné situace?!

Mahulena Bočanová je známá tím, že jen velmi nerada mluví osvém soukromí. Ostavbě nového domu ale hovoří neustále anevynechává ani podrobnosti omístě stavby, jejím průběhu aopodobě nového domu. Ato je přinejmenším podivné.

Dům by měl stát vměstečku, které je jen několik set metrů vzdálené od Malých Číčovic, kde Bočanová se svým manželem žila avlastnila penzion. Problémem je, že nikdo ze starousedlíků onové stavbě neví apozemek zeje prázdnotou. „Také jsme slyšeli, že už by se mělo dávno stavět, achtěli jsme se na to podívat, ale zatím se vůbec nic neděje,“ řekla Šípu jedna zmístních obyvatelek, které většinou vědí ovšem, co se vměstečku děje. Herečku tu prý ale vídají.

Nový dům by měl platit Viktor Mráz.

„Jezdívá sem často, má tu přátele. Bývá tu na různých slavnostech nebo si zajde do místní hospůdky ahlavně tu nechává dceru, kterou jí hlídá kamarádka. Ta má dům tady na okraji jezera. Že by tu ale měla stavět, to zatím opravdu nevypadá,“ pokračovala obyvatelka města.

Kdy tedy Mahulena Bočanová, která podrobně mluví okopání základů iotom, jak přesně bude dům vypadat, ve skutečnosti začne stavět? Herečka měla vdobě uzávěrky časopisu bohužel vypnutý telefon, atak jsme se jí na skutečnosti kolem stavby nemohli zeptat.

Pozemek je zarostlý a po stavbařích není nikde ani stopa.

Nejsou ale všechny informace onovém bydlení spíše zástěrkou, aby ji média nepronásledovala? Vždyť oba manžele ještě před časem pojila velká láska aoba dva dali vale svým novým milencům. Možná se tak za čas dozvíme, že se celá rodinka opět dala dohromady apozemek vBuštěhradě bude sloužit jen jako dobrá investice do budoucna.

(red)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů