Šíp.deník.cz

Zemřela Whitney Houston. Costner jí po smrti vyznal lásku!

Whitney podle všeho doplatila na mix antidepresiv a alkoholu.
Whitney podle všeho doplatila na mix antidepresiv a alkoholu.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Fenomenální Whitney Houston (†48) už svým zpěvem fanouškům radost nikdy neudělá. Večer před udělováním cen Grammy ji objevili mrtvou ve vaně hotelového pokoje.

Hudební i filmový svět truchlí. Whitney Houston, která prodala přes 170 milionů alb, už nenazpívá ani jednu píseň a nezahraje si v žádném dalším filmu. Její život vyhasl v hotelové vaně den před udílením cen Grammy.


Nejpřekvapivější reakce ze světa showbyznysu přišla od jejího kolegy z filmu Osobní strážce Kevina Costnera (57): „Nechal jsem ji v tom. Měl jsem tam být, ale nebyl. Teď budu muset nést tu bolest po zbytek života. Nikdy jsem pořádně nevěděl, jak jí říct, co k ní cítím, ani jsem si nebyl jistý, zda by to bylo vhodné,“ uvedl přes svou agentku Tammy Morrisonovou.


Svými slovy jen oživil spekulace, které poprvé zazněly při natáčení filmu Osobní strážce – Costner měl prý tehdy s Whitney intimní pletky.


Ať tak či tak, rozhodně netrpí jako zpěvaččina dcera Bobbi Kristina (18). Ta od matčina úmrtí už dvakrát skončila v péči lékařů, policie ji prý nechtěla ani pustit do hotelového pokoje, aby se mohla na matku podívat. Možná i proto si na uklidněnou dala koktejl léků a alkoholu. Že jablko bohužel nepadá daleko od stromu, ostatně Bobbi ukázala už před několika měsíci, kdy svět obletěly fotografie, na kterých šňupala kokain.

#nahled|https://g.denik.cz/56/b4/0810_whitney_0117980551r_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/b4/0810_whitney_0117980551r.jpg|Dcera Bobbi měla k matce blízký vztah.#


Její otec a exmanžel Whitney Bobby Brown za ní přijel do Los Angeles a dává na ni pozor.

Smrt zahalená tajemstvím


O příčinách smrti zpěvačky se zatím jen spekuluje. Policejní mluvčí Mark Rosen řekl, že její tělo ‚neneslo žádné zřejmé známky kriminálního činu‘. Během prohlídky hotelového pokoje, kde zemřela, prý policisté nenašli ani žádné zakázané látky. Nemají ani žádnou indicii o tom, že by pila alkohol, vyloučit se to ale nedá. V pokoji se našlo několik krabiček léků, jasněji ale bude po provedení toxikologických testů. To je však podle policie otázka dalších několika týdnů.


Whitney nicméně jen dva dny před svým úmrtím bujaře popíjela v klubu Tru Hollywood, a vzhledem k tomu, že v jejím pokoji policisté našli i antidepresiva, se dá předpokládat, že se jí stala osudnou kombinace alkoholu a prášků. Mluví se i o tom, že se po tomto ‚koktejlu‘ utopila ve vaně.

S manželem ke dnu


Pro Whitney je přitom smrt tak trochu vysvobozením. Poslední měsíce svého života byla skutečně na dně. Dokonce si musela půjčovat od známých, klidně i pouhých sto dolarů. Pro ženu, která byla většinu života zvyklá vydělávat (a utrácet) miliony, to musela být nepředstavitelná potupa.


Za jejím sestupem z hvězdných výšin stojí podle fanoušků právě bývalý manžel Bobby Brown. Právě ten s ní na začátku jejich vztahu začal brát drogy, kterých se už nikdy nedokázala vzdát. Navíc ji mlátil, přesto se s ním zpěvačka dlouho odmítala rozvést, především proto, že pochází z křesťanské rodiny a manželství považovala za posvátné. Nakonec se k odchodu od problémového Browna odhodlala až po patnácti letech manželství v roce 2007.


#nahled|https://g.denik.cz/56/b4/0810_whitney_0117924516_r_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/b4/0810_whitney_0117924516_r.jpg|S exmanželem Bobbym Brownem prožila celkem 15 let.#

Zpátky na nohy se už ale postavit nedokázala, hlavně proto, že drogy za ta léta nadobro zničily její výjimečný hlas. V živé paměti mnohých zůstává, jak se naposledy v roce 2009 pokoušela o comeback s albem I look to you. Její výkon byl tak otřesný, že nikdo nevěděl, zda se má smát nebo brečet.


Krátce po její smrti se ale písně z jejích alb rychle staly těmi nejprodávanějšími. Společnost Apple provozující server iTunes dokonce zvýšila ceny některých hodně žádaných alb, aby zabránila přetížení svých serverů.

Řekli o Whitney Houston

Barbra Streisand: „Měla všechno, krásu a skvostný hlas. Jak smutné, že její dary jí nemohly přinést stejné štěstí, jaké přinesly nám.“

Aretha Franklin: „Nyní o tom nemohu mluvit. Je to tak neskutečné a neuvěřitelné. Nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem četla na televizní obrazovce. Mé srdce je s její matkou Cissy, její dcerou Bobbi Kris, její rodinou a s Bobbym.“

Rihanna: „Nemám slov, mám jen slzy, drahá Whitney.“

Lionel Ritchie: „Její hlas byl jednoduše darem… V branži byla tak nevinná, její hlas byl tak čistý, stejně jako její život. To je to, co si budu pamatovat. Myslím, že to, na co se z její životní cesty zaměříme, bude její hlas, ne ta tragédie, ale ten hlas.“

Mariah Carey: „Se zlomeným srdcem a v slzách nad šokující smrtí mé přítelkyně, nedostižné Whitney Houston.“

Toni Braxton: „Vydláždila cestu pro každého zpěváka v hudebním průmyslu. Ikonická, legendární, inovativní, úžasná, skromná… nejlepší na světě.“

Ricky Martin: „Hluboce soucítím s rodinou a jejími přáteli. Leť, Whitney, leť.“

Justin Bieber: „Právě jsem zaslechl tu zprávu. Jeden z vůbec nejlepších hlasů odešel. Odpočívej v pokoji, Whitney. Mé modlitby jsou s jejími přáteli a rodinou.“

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů