Šíp.deník.cz

Ženy v pokušení: BALZEROVÁ vášnivá a nahá

Balzerová se kvůli roli nafotila nahá. Fotku otiskl Reflex.
Balzerová se kvůli roli nafotila nahá. Fotku otiskl Reflex.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Dlouho očekávaná premiéra filmu režiséra Jiřího Vejdělka Ženy v pokušení, která vypráví o třech ženách – babičce, matce a dceři a jejich milostných vztazích, se stala filmovou událostí měsíce. A diváci na premiéře nejvíce chválili herecký koncert Elišky Balzerové!

DĚJ: Čtyřicátnice Helena (Lenka Vlasáková), její dcera Laura (Veronika Kubařová) a matka Vilma (Eliška Balzerová). Všechny tři jsou vtipné, okouzlující, a přesto řeší partnerskou krizi. Helenu právě pustil k vodě manžel, proto se jí maminka (bývalá herečka, jejíž postelí prošly stovky mužů) rozhodne dát lekce svádění. Nejvíc nad věcí se zdá být dvacetiletá Laura, která miluje svého kluka Jakuba (Vojtěch Dyk). Už tak divoký život tří žen se však víc zamotá po víkendu stráveném na chalupě, kam dorazí uhánět Helenu Jakubův kamarád Michal (Jiří Macháček). A páry se promísí jako šťáva se sifonem!

Časopis Reflex

KLADY: První hodinku má film výborný odpich a kino se válí smíchy – především u hlodů excelující Balzerové. Aspirace na komedii roku jsou díky ní oprávněné!

ZÁPORY: Bohužel v druhé půlce tempo značně opadá. Škoda, že stopáž není o patnáct minut kratší…

ZE ZÁKULISÍ: Režisér Vejdělek zjistil, že většinu filmů o ženách točí ženy, proto se do projektu pustil. Filmu krom režie dodal scénář a z části ho i produkoval! Balzerová, proslavená televizní Nemocnicí na kraji města a divadlem, dostala konečně velkou filmovou roli. Kvůli filmu se dokonce ve svých šedesáti nafotila nahá. Natáčelo se v září a říjnu v Praze a v Podještědí.

ŽÁNR: komedie
REŽIE: Jiří Vejdělek
HRAJÍ: Eliška Balzerová, Lenka Vlasáková, Veronika Kubařová, Vojtěch Dyk
STOPÁŽ: 118 minut
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů