Šíp.deník.cz

A JE TO VENKU! Co nám tajila Tereza Kostková ve StarDance?

12 fotografií 12
Tereza Kostková a Petr Kracik už nejsou manželé.
Tereza Kostková a Petr Kracik už nejsou manželé.
Zdroj: Astrosat Media
Tereza Kostková a Petr Kracik Tereza Kostková s manželem Petrem Kracikem Tereza Kostková se synem Toníkem Tereza Kostková
Sdílej článek:

Zatímco koncem loňského roku na tanečním parketu jen zářila, v soukromí měla zcela jiné starosti. Nyní Tereza Kostková (39) prozradila, že definitivně zkracovalo její manželství s režisérem Petrem Kracikem (57).

Vzali se v roce 2006, o rok později se jim narodil syn Antonín, přesto brzy začali řešit vážné rozepře. Tereza se nijak netajila tím, že její manželství prochází vleklou krizí (více zde), ale snažila se ho za každou cenu udržet, právě kvůli synovi. Nakonec se to bohužel nepodařilo.

Herečka nyní přiznala, že její manželství je už minulostí. „Na konci roku jsme to potvrdili i oficiálně. „Nebyl v tom nikdo třetí," sdělila Blesku.

Rozvodové stání tak probíhalo právě v době, kdy Tereza uváděla taneční soutěž StarDance a každý týden se na obrazovce objevovala v přímém přenosu. Jako vždy byla milá a usměvavá, nikdo by na ní nepoznal, že v soukromí prožívá zatím velkou životní prohru. Rozváděla se totiž poprvé, zatímco Kracikovi zkrachovalo už třetí manželství.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů